Lærerkurs i Elevbedrift, Flå, Buskerud


Har du lyst til å lære mer om metoden Elevbedrift? For lærerne i Buskerud holder vi lærerkurs for de som skal drive elevbedrift enten som skal være med i Innovation Cup eller som et tverrfaglig elevbedriftsprosjekt.

På kurset vil du gjennom en tverrfaglig elevbedriftsprosess, få alt du som lærer trenger å vite for å gjennomføre skolerunden i Innovation Cup eller et tverrfaglig elevbedriftsprosjekt på egen skole! Vi skal trene på problemløsing og entreprenørskap, ha kreativt verksted, jobbe med markedsføring og presentasjon. Kanskje du også får med deg tips som kan brukes i annen undervisning.

Her er invitasjon

Når: Onsdag 14. september

Varighet: 09.00 - 15.00

Frist for påmelding: Torsdag 1. september

Sted: Jakt- og fiskesenteret, Flå

PÅMELDING

DSC01217