Innovation cup finalesending - Viken region Buskerud


Innovation cup er en idékonkurranse for skoleelever på 9. trinn i Buskerud som arrangeres av Ungt Entreprenørskap Viken for 17. år på rad. Rundt 1500 elever har deltatt i innledende skolerunder, og 20 Elevbedrifter står nå igjen i finalen - som i år arrangeres digitalt. Vinnerne av Innovation cup presenteres i digital finalesending fredag 19. februar klokken 12.00: https://youtu.be/QV6ZhsHT2uE

I forkant av finalen har Elevbedriftene blant annet jobbet sammen med Designstudenter ved Universitetet i Sørøst-Norge, og fått laget t-skjorter og brosjyrer. Finalebrosjyrene kan sees her fra onsdag 17. februar.

Finalistenes brosjyrer

Alle elevbedriftene i finalen har jobbet sammen med designstudenter ved USN om å utforme logo og brosjyrer. Finalistenes brosjyrer kan sees her!

1 Foodo
2 Ocean Waves EB
3 Matsmart EB
4 Rent intim EB
5 The world saver EB
6 Plastic Fantastic EB
7 Green Closet EB
8 Plukk plast EB
9 LV EB
10 World Change EB
11 Bak Handtak EB
12 Digi Fridge EB
13 Duftundertoy EB
14 Paera EB
15 Ungt Arbeid EB
16 Bok Pad EB
17 Den mobile Pantern EB
18 Nature Charger EB
19 Sea Dream EB
20 The real deal EB