Smidi SB - Høgskolen i Østfold

Smidi sb

Smidi SB fra Høgskolen i Østfold deltar i NM for Studentbedrifter. De går på Innovasjon og prosjektledelse og tilbyr en berøringsfri spritdispenser i et delikat design.

Vi har kjent på en ny og spesiell hverdag som studenter under COVID 19, og vi blir møtt med håndspritautomater rundt hvert hjørne. Man får aldri fri fra pandemien med de stadige påminnelsene, men det er viktig å ta smittevern på alvor! Tanken bak produktene til SMIDI, er det lettere å normalisere smittevern i hverdagen når det inngår i interiøret.

Dagens marked tilbyr ett industrielt eller “klinisk” design som legger demper på stemningen. Derfor ønsket vi å tilby et mer innovativt, praktisk og elegant alternativ til bruk i mer interiørvennlige omgivelser. Vi så et behov og et marked, da vi ikke hadde sett et liknende produkt i Norge. Dette fikk oss til å ville satse på akkurat SMIDI-dispenseren.

Smidi SB representerer Viken i kategoriene Beste næringslivssamarbeid, Beste HR-bedrift, Beste økonomistyring, Beste sosiale entreprenør og Beste studentbedrift.Deltakere: Birna M. Jakobsdottir, Elias L. Singstad, Jasmin Braathen, Kristoffer Kjærnet, Kaster Peterson og Markus Arntzen

Studiested: Høgskolen i Østfold

Ansvarlig lærer: Mathew Lynch

Kontaktinformasjon:
Daglig leder: Birna M. Jakobsdottir, mob: 98442974, e-post: bysmidi@gmail.com
Ungt Entreprenørskap Viken: Sille Solberg, mob 41640415, e-post: Sille.solberg@ue.no
Lærer: Mathew Lynch, mobil 95366830, e-post: matthew.lynch@hiof.no

Nettsiden til bedriften: https://bysmidi.no/


SMIDI Produkt3
Smidi logo jpg