SipSafe UB - Sandvika videregående skole

SipSafe UB tilbyr en hette man trer over glasset for å forhindre neddoping av unge kvinner på byen. Ungdommene går på Sandvika vgs, studiespesialisering med entreprenørskap og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2022.

SipSafe UB tilbyr en hette man trer over glasset for å forhindre neddoping av unge kvinner på byen. Hetten har en strikk og passer derfor rundt alle glass. Det er et hull til sugerøret i hetten og den kan brukes mange ganger.

De har valgt å jobbe mot neddoping fordi vi ser hvor stort problem dette er i Norge og de kjenner selv på en frykt mot dette. Dette er ikke noe noen ønsker å oppleve og det kan føre til alvorlige konsekvenser for både psykisk- og fysisk helse.

I fylkesmesterskapet vant de 1.plass i beste markedsføring og 2.plass i beste samarbeid med næringslivet og beste forretningsplan. Nå skal de representere viken i beste markedsføring og beste regnskap i NM.

Noen høydepunkter fra dette året er når influenser Ida Fladen promoterte dem og salgene gikk til værs. Konkurranser har også vært store høydepunkter og de har gått ut med seier i både propelljakten, regionsmesterskapet og fylkesmesterskapet.

"Dette året har bydd på mange utfordringer, men vi er veldig fornøyd med hvordan det har gått og alt vi har fått til."

Deltagere

Telma Sagen Lande (Asker kommune), Maia Tandberg-Johansen (Asker kommune), Hannah Tostrup Smith (Bærum kommune), Lara Chizari (Oslo kommune), Nova Furre (Asker kommune)

Kontaktpersoner

Daglig leder: Maia Tandberg-Johansen, maia@tandberg-johansen.com, 40164660

Ansvarlig lærer: Trine Sundene Marthinsen, trinemar@viken.no

UE fylkeskontakt: Ingrid Lund, ingrid.lund@ue.no, 98624686

DSC03355
Sip Safe UB
Sip Safe
Sipsafe