Magni UB – Drammen videregående skole

Magni UB har utviklet unikt og stilig stativ for å oppbevare hårstrikker ved hjelp av et magnetoppheng. Ungdommene går på Drammen vgs, Studiespesialisering med entreprenørskap og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2022

Magnis videopitch

Vi i Magni har laget en funksjonell og enkel løsning for å unngå rot og tap av strikker ved å bruke magneter som henger på strikkene. Sammen med strikkene kommer et lekkert stativ av metall hvor strikkene enkelt kan henges på. Grunnen til at vi ønsket å utvikle et slikt produkt kommer i hovedsak av hvor irriterende det er å ikke finne hårstrikken og den uorden som følger. Vi i Magni er også opptatt av bærekraft og er imot bruk og kast mentaliteten. Når du ikke roter bort eller mister hårstrikkene dine mer, vil du heller ikke ha behov for å kjøpe nye.

På fylkesmesterskapet var vi så heldige å vinne 1. plass i Beste HR-bedrift og 2. plass i Beste Markedsføring. I Norgesmesterskapet skal bedriften vår delta i Beste HR-Bedrift, Beste markedsføring, og Innovasjonsprisen.


Høydepunktet for bedriften var når vi klarte å løse samarbeidsutfordringene vi opplevde. Samholdet ble betydelig styrket, og utviklingen av bedriften kom virkelig godt i gang. Vi klarte å få fram prototype 2 og startet opp med produksjonen. Etter de første salgene av produktet kom vi i kontakt med frisørsalongen Søstrene saks og føn som holder til i Drammen sentrum. Vi fikk stille ut produktet på et strategisk sted i salongen og her kunne potensielle kunder få prøve produktet vårt, det ble også delt ut brosjyrer. Det som betydde mest for oss med dette samarbeidet var at det var noen som hadde troen på oss.


“Det betyr mye for oss å komme videre til Norgesmesterskapet og vi gleder oss til å vise vår bedrift og vårt arbeid gjennom året. Det har vært et spennende men utfordrende år med tanke på arbeidet som kreves. Man lærer å jobbe på en helt ny måte og er avhengig av å jobbe sammen. Vi i Magni har følt ekstremt på akkurat dette. For at man skal klare å drive en bedrift er det viktig med kommunikasjon, tillit og samarbeid.”

Deltakere

Andrea Auke (Drammen), Anja Gol Aso (Drammen) og Henriette Lian Karlsen (Lier)

Kontaktpersoner

Daglig leder Andrea Auke, 978 78 126, andreaauke@gmail.com

Lærer Ulf Morèn, 924 61 200, ulfmo@viken.no

UE Viken: Erlend Eggen, 977 29 867, erlend.eggen@ue.no

Magni 1
Magni UB
Magni2
Magni4