Lykke UB - Drammen videregående skole

Lykke UB selger accessories og lar en del overskuddet gå til Kreftforeningen. Det som gjør produktene unike er at klypene og armbåndene selges sammen med historier fra de ulike kreftformene. Ungdommene går på Vg2 Studiespesialiserende ved Drammen videregående skole og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2023.

Videopitch

Lykke UB selger accessories og lar en del overskuddet gå til kreftforeningen - de selger hårklyper og armbånd. Salget rettes mot kvinner i alle aldre som har en relasjon til kreft. Det som gjør produktene unike er at klypene og armbåndene selges sammen med historier fra de ulike kreftformene. Bedriften ønsker å støtte Kreftforeningen i arbeidet for at færre skal få kreft og for bedre behandling av de som rammes. Derfor har de valgt å produsere noe som representerer styrke og støtte mot kreft og gi penger til Kreftforeningen. Lykke er tre unge jenter som har opplevd at familiemedlemmer har blitt diagnostisert med flere ulike typer kreft. Og som har sett hva kreft har gjort med familiene deres. Nå vil de hjelpe!

I NM skal Lykke delta i følgende konkurranser: Beste Markedsføring, Beste Forretningsplan, Beste sosiale entreprenør, Bærekraftsprisen, Beste bærekraftige stand, Beste Samarbeid med næringslivet og Beste HR-bedrift.

Deltakere i bedriften

Hedda Lindberg

Sandra Emilie Hansen

Martine Holth Hansen


Kontaktpersoner

Daglig leder: Hedda Lindberg, 98546585, lindberghedda0@gmail.com

Ansvarlig lærer: Hege Elisabeth Snoghøj, 93467000, hegesn@viken.no

UE fylkeskontakt: Erlend Eggen, 97729867, erlend.eggen@ue.no

IMG 0435