Lokcy UB - Halden videregående skole

Locky UB skal produsere og selge et tilbehør til el-sparkesykler som bidrar til å kunne låse fast el-sparkesykkelen på en forsvarlig måte. Ungdommene går på Studiespesialiserende ved Halden videregående skole og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2023.

-Locky UB er en ungdomsbedrift fra Halden som tar tak i problemet med å låse el-sparkesykkelen. Det selges om lag 400 000 el-sparkesykler årlig i Norge, og det rapporteres at nærmere 5 % av syklene blir stjålet årlig da det viser seg at el-sparkesyklene er vanskelig å få låst fast, sier Oscar Nielsen, daglig leder i ungdomsbedriften.

Locky UB har derfor utviklet et låsebrakett som skal festes til rammen på sykkelen, slik at man trygt kan forlate el-sparkesykkelen når man setter fra seg sykkelen utenfor butikken eller kinosalen en mørk fredagskveld. Vi skal levere et bærekraftig og solid produkt til kunden. Vi ønsker å benytte resirkulerte produkter og legge til rette for en mest mulig sirkulær verdikjede for produktet Locky.

I NM så skal vi delta i følgende kategorier: Beste videopitch, Beste forretningsmodell/plan, Beste bærekraftige stand, Beste samarbeid med næringslivet, Beste innovative vare og Beste HR bedrift.
Vi gleder oss masse til å møte alle de andre ungdomsbedriftene på NM!

"Visjonen til Locky UB er å bidra til null stjålne el-sparkesykler og være standardutstyr på enhver el-sparkesykkel."

Deltagere

Oscar Nielsen, Kasper Myhre, Ludvig Presno, Simen Andersen, Sebastian Bøhn

Kontaktpersoner

Daglig leder: Oscar Nielsen, oscarnie@viken.no, 905 63 684

Ansvarlig lærer: Alexander Norvald,micnor@viken.no, 994 59 531

UE fylkeskontakt: Sille Solberg, sille.solberg@ue.no, 416 40 415

Nettside og SoMe:

Locky UB Halden vgs
IMG 5659
Locky logo
LOCKYLAS2
LOCKYLAS1