Dynamic Media UB - Mailand videregående skole

Dynamic Media UB tilbyr en enkel alt-i-ett løsning av medieproduksjoner dvs. livestreams av arrangementer, reklame, video og foto. Ungdommene går på Mailand vgs., Medier og Kommunikasjon med entreprenørskap og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2022.

Under korona pandemien har behovet for direktesendinger og flerkameraproduksjoner eksplodert. I tillegg til et tydelig behov, er det et lite konkurranseutsatt marked, noe som gir Dynamic Media UB et svært godt utgangspunkt. Dynamic Media UB er en mediebedrift som spesialiserer seg på direktesendinger og flerkameraproduksjoner. De tilbyr en enkel løsning for kunder som ønsker en avansert medieproduksjon.

Under fylkesmesterskapet i Viken, stakk ungdomsbedriften av med flere priser og utmerket seg i mange kategorier. De skal nå representere Viken i følgende kategorier under NM; Størst verdiskapingspotensial, Beste HR-bedrift, Beste samarbeid med næringslivet, Beste markedsføring, Beste regnskap og Beste videopitch.

"Som Ungdomsbedrift har vi skapt et bånd som kommer til å vare LENGE og vi har lært mye, både relatert til medier og entreprenørskap. Vi gleder oss veldig til å oppleve NM og til å møte andre ungdomsbedrifter fra hele landet og høre deres kule ideer."

Deltagere

Fabian Jotun (Lillestrøm kommune), Emil Nordlie Karlsen (Lørenskog kommune), Andreas Hagbartsen (Rælingen kommune), Ole Magnus Røgeberg (Lørenskog kommune), Johnny Do Pham (Lillestrøm kommune)


Kontaktpersoner

Daglig leder: Emil Nordlie Karlsen, Dynamic.MediaUB@gmail.com, 974 16 584

Ansvarlig lærer: Per-Erik Brunsberg, perbru@viken.no,

UE fylkeskontakt: Ingrid Lund, ingrid.lund@ue.no, 98624686

DSC03389