Burgerristen UB – Halden videregående skole

Burgerristen UB har utviklet et tilbehør til den populære "pølsepinnen" som gjør det enkelt å grille hamburger på tur, uten å være avhengig av grillstasjoner eller engangsgrill. Burgerristen bestå av to deler som skal holde burgeren på plass, og den har en åpne/lukke funksjon som gjøre det enkelt å ta burgeren ut av risten. Ungdommene går på Halden videregående skole, studiespesialisering, og skal representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2022.

Burgerristen UB sin videopitch

Gjennom hardt arbeid og et godt samarbeid med næringslivet, har vi klart å utvikle et nyskapende produkt med et stort potensial. Burgerristen er et tilbehør til grillspydpinnen/pølsepinnen som gjør det enkelt å grille hamburger på tur. Den norske turforeningen har 300.000 medlemmer, noe som viser at interessen for å gå på tur er stor.

På fylkesmesterskapet vant vi 2.plass i Beste forretningsplan, Innovasjonsprisen, Best in Business og Beste ungdomsbedrift. På NM skal vi konkurrere i Beste forretningsplan, Størst verdiskapingspotensial og Innovasjonsprisen.

“Det er inspirerende å se en idé bli til en prototype, og så et ferdig produkt. Etter hardt arbeid har vi nådd målet vårt, og har nå burgerristen ute til salg. Det skal bli spennende å se hvor langt vi når i kategorien innovasjonsprisen på NM."

Deltakere

Martin Hofgaard Johansen, Elias Magnussen, Aksel Lund og Johannes Gilsedt.

Kontaktpersoner

Daglig leder: Martin Hofgaard Johansen, 412 13 068, martinhofgaardjohansen@gmail.com

Lærer: Alexander Bukholm Norvald, 994 59 531, michaelno@viken.no

UE Viken: Sille Solberg, 416 40 415, sille.solberg@ue.no

Burgerristen UB
Burgerristen UB produkt