Bakt med Gjærtet UB - Kirkeparken videregående skole

Bakt med Gjærtet UBer en sosial entreprenør som kan skape en positiv innvirkning på lokalsamfunnet ved å spre verdier som skaper samhold og inkludering i Moss. Ungdommene studerer markedsføring og ledelse ved Kirkreparken videregående skole og skal nå representere Viken fylke i NM Ungdomsbedrift 2023.

Videopitch:

. - Ensomhet er et tema som ofte ikke blir diskutert, men det påvirker alle i samfunnet, sier daglig leder, Martinius Pedersen. Vi ser hvordan de rundt oss kan føle seg ensomme, oppleve depresjon, angst, redusert livskvalitet og få ulike fysiske og helsemessige problemer.


Studier viser at ensomhet blant både ungdom og eldre øker, og dette er en utfordring i Moss-samfunnet. Årsakene til ensomhet kan være mange, inkludert mangel på sosial støtte, svekket helse eller økonomiske problemer. Derfor har vi utviklet et konsept som skal skape nærhet og inkludering i samfunnet vårt. Som sosiale entreprenører har vi utviklet konseptet "Bakt med Gjærtet", som nå har som mål å skape en positiv arv for ungdom i Moss ved å skape nærhet og inkludering i samfunnet rundt oss gjennom levering av bakevarer.

Gjennom prosjektet vårt vil ungdom kunne knytte kontakter i lokalsamfunnet og spre verdier som styrker samhørighet i Moss. Dette vil gi ungdommene en unik næringsopplevelse basert på våre egne erfaringer. Samtidig vil lokalsamfunnet utvikle seg til et JA-samfunn, hvor næringsdrivende støtter og fremmer ungdom som ønsker å etablere seg i næringslivet i sin egen kommune.

I NM så skal vi delta i følgende konkurranser: Beste Markedsføring, Beste sosiale entreprenør, Beste bærekraftige stand, Størst verdiskapingspotensiale og Beste HR-bedrift.

"Visjonen vår er å skape en bærekraftig bedrift som kan inspirere andre ungdommer til å bli sosiale entreprenører."

Deltagere

Martinus Pedersen, Agnes Hjort Pettersen, Hermine Hansteen og Benedicte Andersen

Kontaktpersoner

Daglig leder: Martinus Pedersen, martinus.pedersen@icloud.com, 950 90 380

Ansvarlig lærer: Virginia De La O Mellum, virginiam@viken.no, 970 23 118

UE fylkeskontakt: Sille Solberg, sille.solberg@ue.no, 416 40 415

Bakt med Gjaertet
Microsoft Teams image 12 1
IMG 5639