Kurs: "Registrering av ungdomsbedriften"


Stiftelse av ungdomsbedrifter og opprettelse av bankkontoer


Stiftelse og registrering:

Ungt Entreprenørskap tilbyr i samarbeid med Brønnøysundregistrene og skattemyndighetene et rammeverk som gjør det mulig å drive ungdomsbedrifter i skolen på en enkel og skikkelig måte. Som registrerte ungdomsbedrifter får elevene tilgang på et reelt organisasjonsnummer, som bl.a. kan benyttes for å opprette bankkontoer og operere lovlig på det norske markedet.

I dette kurset går vi igjennom alt det praktiske knyttet til etablering av ungdomsbedrifter og opprettelse av bankkontoer. Det er et praktisk kurs hvor samtlige bedrifter kan fullføre sin registrering på 2. skoletimer og innebærer:

- Registrering av elever og lærer(e)

- Opprettelse av stiftelsesdokument og vedtekter

- Registrering av ungdomsbedriften i BrønnøysundregistreneOpprettelse av bankkonto i Sparebanken Sør:

Ungt Entreprenørskap Agder samarbeider med Sparebanken Sør vedr. opprettelse av bankkontoer for ungdomsbedrifter:

- På kurset presenter vi hva dette samarbeidet betyr for ungdomsbedriftene i Agder

- Gjennomgang av dokumenter og annen viktig informasjon som registreres hos banken

- Praktiske eksempler på hvordan man kan organisere ulike betalingsløsninger (Vipps, terminal etc.)Bestill besøk i perioden 1. oktober til 30. november. Estimert tidsramme er 2 skoletimer, men tilpasses etter behov.


KLIKK HER FOR PÅMELDING