Utstilling

Kart over messeområdet
Last ned kart over messeområdet og oversikt over standnummer.

Messestand
Ungdomsbedriftene stiller ut i nummererte standvegger som er rigget på forhånd (se egne dokumenter med standoversikt og messekart). Plassen som er til disposisjon er bredde: 180cm, høyde 190cm, og dybde 90cm, i tillegg er det mulig å bruke 100 cm foran standveggen. Det henges opp et skiltnummer på hver stand, dette er det IKKE lov til å fjerne.

Alle UBene blir vurdert i konkurransen «Beste stand» - se kriterier her.

Trenger du tips til hvordan du kan bygge en god stand? Ta en titt på denne filmen!

Messeutstyr
Alt av messeutstyr må UBene ta med selv, og alt som bringes inn på standen, skal også tas med hjem. Det er ingen utlån av bord eller annet til stand. Merk at vi har fokus på bærekraft, og dere bør legge vekt på å bruke bærekraftige materialer og utstyr som kan gjenbrukes.

Feste på veggene
Dere kan IKKE bruke tape eller nåler for feste på stand-veggene. Veggene er av papp og vil ikke tåle dette. Skader på messeveggene kan bli etter-fakturert. Det er heller ikke lov til å tegne rett på veggene. Dere kan gjerne bruke stoff/papir som festes med klyper på toppen av stand-veggene.

Musikk
På grunn av mye støy under messen tidligere år oppfordrer vi alle til å ta hensyn til de standene rundt dere. Følg eventuelle instrukser fra UE STAFF/Sikkerhetspersonell.

Strøm
Vi har i år et begrenset antall stands med tilgang til strøm, så det er kun de som har besilt det som får strøm på standen (én stikk-kontakt med maks 10A.). Det vil være tilgang til felles ladepunkter i utstillingshallen.

Lys
Det er ikke lov å ha levende lys på stand. Det er eventuelt mulig å ta med batteridrevet lysslynge, spots, e.l. dersom dere ønsker ekstra lys.

Eks stand