Ofte stilte spørsmål

40281696163 7f7ee32917 o

Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer. Har du et spørsmål? Send det gjerne inn til oss på trine.vestli@ue.no


Hva vinner man?

Hvis man vinner en premie på fylkesmesterskapet vinner man pengepremier som går til elevbedriften.


Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn bidrag innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet, studenter og tidligere UB-elever. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere. Se årets jury her:


Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først.


Hva må vi ha med oss?

Det anbefales at dere har med gode sko å gå/stå i, drikkeflaske med vann, niste. I tillegg må dere ha med det dere trenger til standen deres. Eks, saks, teip, stoff, prototype, skilt osv. Dersom dere skal vise noe på pc, ipad eller liknende på stand, er det lurt å ha ladet opp dette før dere kommer. Last også ned eventuelle presentasjoner, i tilfelle nettet ikke fungerer.

Trine Large
Trine Lind Vestli
Rådgiver, Drammens- og Ringeriksregionen, ungdomsskole