Utstillingen - info og tips

Praktisk informasjon Amalie Skram

Vi gleder oss til å ta imot mange av dere fredag 17. mars på Amalie Skram videregående skole. Fylkesmesterskapet foregår i gymsalen på skolen, like til venstre når man går inn hovedinngangen. Under ser dere en oversikt over hvordan salen vil se ut, og standnummer. Ved ankomst ber vi daglig leder fra hver bedrift gå til registreringen for å registrere bedriften deres, og få informasjon om dagen. Har dere spørsmål underveis eller trenger hjelp til noe går dere til infoboden inne i gymsalen. Enkelte regler må følges når dere dekorerer standen deres, som at kun spesialtape og øyeskruer som deles ut av oss kan brukes til oppheng. Les mer om dette, og tips og triks til hvordan dere presenterer dere best, finner dere nederst på denne siden. Det ligger også et kurs fra Høyskolen Kristiania om å bli sett, hørt og husket på messen, i menyen til venstre.


Salkart
FMUB23 Utkast 1 salkart 3

Praktisk informasjon Førdehuset

Vi gleder oss til å ta i mot deltakende ungdomsbedrifter i Førde 21. mars. Mesterskapet foregår på Førdehuset, og under her ser dere salkartet for dagen. For spesifikasjoner om deres stand og regler ber vi dere lese under "info og tips om utstilling". Og trenger dere inspirasjon tipser vi om kurset fra Høyskolen Kristiania "Bli sett, hørt og husket", som ligger i menyen til venstre.

Stand kart Fordehuset

Tips til design av stand

En stor del av fylkesmesterskapet er den fysiske messen som avholdes 17. mars på Amalie Skram vgs. for elever tilknyttet sørlige del av fylket, og 21. mars på Førdehuset for elever tilknyttet den nordlige delen av Vestland. Messen er deres mulighet for å vise fram bedriften deres på best mulig måte, og det er deres base for dagen, hvor dere vil stå og fortelle besøkende, andre UB'er og juryen om hva dere jobber med - og ikke minst vise fram produkter om dere har produsert noe.