Kick-off Studentbedrift 2022

Velkommen til kick-off 2022 for Studentbedrifter ved USN!

Ungt Entreprenørskap inviterer til en inspirerende dag for å kickstarte det nye året med entreprenørskap og Studentbedrift. Det jobbes godt med Studentbedrift ved USN, og vi ønsker at dere skal bli kjent med hverandre, dele deres prosjekter og bli inspirert!


KICK OFF 2022

Under samlingen kommer Digiplus AS, som forrige studieår drev Studentbedrift gjennom sitt nettbaserte studie på USN, campus Notodden. De ansatte i bedriften har utviklet sitt konsept heldigitalt, og fra ulike land i Europa. Hør deres historie og bygg nettverk med andre studenter på tvers gjennom deres digitale workshop!

Universitetet i Sørøst-Norge og Ungt Entreprenørskap har hatt et glimrende samarbeid gjennom flere år. Vi er så heldige å fortsette dette samarbeidet videre, derfor blir det en offisiell markering med underskriving av ny samarbeidsavtale mellom partene. Det betyr mer entreprenørskap og Studentbedrift for dere, og fremtidige studenter de kommende årene!

Gjennom et år med oppstart og utvikling av deres idéer og bedrifter møter mange på spørsmål knyttet til immaterielle rettigheter. Kan andre kopiere vår idé? Hvordan bør vi beskytte idéen vår? Dette, og flere andre spørsmål får du svar på under Patentstyrets "Spørretimen". Vi ønsker at alle studenter forbereder minst ett spørsmål hver. Patentstyret stiller med tre knallgode eksperter på samlingen, med sitt fagområde innenfor design, varemerke og patent. I tillegg får vi et introduksjonsinnlegg om IPR. Bruk denne muligheten godt!

Sted: Digitalt (få zoom-link via din foreleser eller kontakt Linda)
Når: 20.januar kl. 10.00-14.00
Hvem: Studenter/forelesere ved USN med interesse for entreprenørskap og Studentbedrift


Photo 2021 08 12 13 38 16
Linda Skjelbred
Fagansvarlig høyere utdanning