Ofte stilte spørsmål

Hvordan gjennomføres jurymøtene?


Hva vinner man?

1.plass 2.plass og 3.plassen vinner pengepremier i tillegg til at ungdomsbedriftene som stikker av med 1.plass i disse kategoriene; ”Gunnar Knudsen-prisen”, ”Beste yrkesfaglige bedrift”, ”Bærekraftprisen” eller ”Beste Ungdomsbedrift”, kvalifiserer seg til NM for UB 27-28.april.

Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.

Hvem er juryen i de forskjellige konkurransene?

Juryen i de ulike kategoriene består av kompetente ressurspersoner fra privat og offentlig arbeidsliv. Vi setter sammen en jury med bakgrunn i kompetanse, forståelse og erfaring innen kategorien de bedømmer i. En oversikt over hvem juryen er og hvor de jobber finner du HER.

Hjelp vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Har dere lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre noe må dere sende inn skjemaet på nytt før fristen. Det er viktig at dere fyller ut all informasjon som trengs i skjemaet selv om dere har sendt det inn tidligere. Navngi det noe bidraget med Versjon X (eksempel: markedsføring_skienvgs_snøbrillerUB_versjon2)
Vi anbefaler at dere venter med å laste opp bidragene til dere er helt klare og er sikre på at bidraget er riktig. Få gjerne ansvarlig lærer til å se over først. Læreren deres har oversikt over hva som er lastet opp og ikke, så snakk med han eller hun om dere mistenker at det har skjedd noe feil.


Vi har problemer med å laste opp bidraget eller sende inn skjema, hva gjør vi?

Ta kontakt med Ingrid på telefon: 984 56 465 eller ingrid.skjold.skaugerud@ue.no, så finner vi en løsning på det!

Hvor mange kategorier kan vi stille i?

Dere kan stille i maks 4 kategorier, men det er ikke påkrevd melde seg opp i 4 stykker. Hvis dere for eksemple bare ønsker å stille i Beste reklamfilm, så er det helt greit. Dere velger selv hvilke kategorier som passer best for dere.