Ofte stilte spørsmål

Hvordan gjennomføres intervjuene?

Intervjuene gjennomføres digitalt, og linker til intervjuene sendes ut i god tid. I kategoriene beste forretningsplan og Beste samarbeid med næringslivet og Beste markedsføring gjennomføres det ingen intervjuer, og konkurransen vurderes kun ut ifra innsendt materiell. I kategoriene beste yrkesfaglige ungdomsbedrift og beste ungdomsbedrift vil alle ungdomsbedrifter bli intervjuet. For alle øvrige kategorier kommer det mer detaljert informasjon.

Hva vinner man?

1.plass 2.plass og 3.plassen vinner pengepremier i tillegg til at ungdomsbedriftene som stikker av med 1.plass i disse kategoriene; ”Gunnar Knudsen-prisen”, ”Beste yrkesfaglige bedrift”, ”Bærekraftprisen” eller ”Beste Ungdomsbedrift”, kvalifiserer seg til NM for UB 2.-3 mai.

Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.

Hvem er juryen i de forskjellige konkurransene?

Juryen i de ulike konkurransene er en miks av ressurspersoner fra privat og offentlig arbeidsliv. Ungt Entreprenørskap har håndplukket personer til å være jury på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Sjekk ut hvem de er og hvor de jobber HER.

Hjelp vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt før tidsfristen, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først. Et tips: læreren deres har oversikt over hva dere har lastet opp og ikke! Så snakk med læreren om dere mistenker at det har skjedd noe feil.