Hva skjer på mesterskapsdagen?

Skjermbilde 2022 02 23 kl 10 44 50

Årets fylkesmesterskap skal bli en festdag for alle ungdomsbedrifter i Vestfold og Telemark. Hele dagen skal vi hedre jobben som elevene har gjort igjennom skoleåret. Med snart 2 år i pandemi, så er dette kanskje en av de første møteplassene vi kan møtes så mange mennesker igjen på et sted. Derfor skal vi sørge for mye fest og moro - og lage en dag som sent vil glemmes.

Hele mesterskapsdagen avsluttes med en prisutdeling. Det skal deles ut 11 priser. 4 av prisene skal det konkurreres om tidligere på dagen; Beste tjeneste, Beste HR-bedrift, Beste salgsteam og Beste Ungdomsbedrift. I tillegg så har ungdomsbedriftene i forkant av mesterskapsdagen deltatt i 7 andre konkurranser hvor de har blitt vurdert på digitale intervjuer og innleveringer.

Skjermbilde 2022 02 23 kl 10 15 57

Nytt i år er at deltagerne i Beste ungdomsbedrift får et større publikum når de skal pitche ideen og bedriften deres. Tidligere år har Beste ungdomsbedrift deltagere hatt pitch for kun jury i et lukket rom. Nå skal de presentere sin bedrift i storsal foran jury og halvparten av de som er tilstede på mesterskapet. Deltagerne er på forhånd delt opp i to ulike grupper - Blå og Orange gruppe. Til venstre ser dere en oversikt over skolefordeling per gruppe.

Praktisk info til ungdomsbedrifter og lærere


UB festival:

Hva er vel en festdag uten skikkelig festivalstemning? I båkgården til Hjertnes kulturhus blir det "utefestival". Ute så er det satt opp boder for alle i kategorien beste salgsteam. Her kan ungdomsbedriftene selge eller profilere seg selv og/eller produktene sine. Det vil bli musikk, matutsalg, konkurranser, leker og underholdning. Kle dere etter været og ta med litt godt med tøy.

UB utstillingen:

I tillegg til at fylkesmesterskapet skal være en festdag, så skal det også være elevenes arena for å vise frem ungdomsbedriften sin og sitt produkt. Derfor blir det rigget opp en UB utstilling hvor alle deltagende ungdomsbedrifter på fylkesmesterskapet får en spot hver på kulturhuset hvor de kan stille ut sitt produkt/prototype. Hvis dere har en tjeneste, så kan dere enten sette opp en roll up, plakat eller lignende.


Intervju:

Deltagerne i Beste tjeneste, Beste HR-bedrift og Beste Ungdomsbedrift skal ha et 10 minutters intervju med juryen i løpet av dagen. Det skal foregå på et eget rom på Hjertnes kulturhus. Det vil bli gitt god informasjon hvor disse rommene er.

Under ser dere oversikt over hvilket tidspunkt dere skal ha intervju.

Skjermbilde 2022 02 25 kl 13 16 17
Skjermbilde 2022 02 25 kl 13 23 27
Skjermbilde 2022 02 25 kl 13 23 04

Lykke til med forberedelsene. Vi gleder oss til årets FMUB!