Innlevering av bidrag

Det skal deles ut åtte priser; Fem av disse juryeres på selve dagen. De resterende tre vil juryeres digitalt før mesterskapet.

HUSK! Det er kun to bedrifter per skole som har kvalifisert deg til å kunne delta i dags-juryerte kategorier. Kategoriene de kan delta i er:

  • Beste innovasjon
  • Beste grønne entreprenør
  • Beste vare/tjeneste
  • Beste stand/salgsteam

Bedriften som vant deres skolefinale er den som skal delta i den gjeveste prisen Beste elevbedrift!

Alle som har hatt elevbedrift dette skoleåret kan delta i disse tre kategoriene:

  • Beste markedsføring
  • Beste sosiale entreprenør
  • Beste reklamefilm

Under følger påmeldingslinker til alle kategorier.

Kategori

Forklaring

Påmeldingslink

Beste reklamefilm

Bedriften som vinner denne kategorien, har utmerket seg innen formidlings- og overbevisningsevne. De klarer på mesterlig vis å få mottaker til å bli interessert i produktet eller tjenesten deres.

Innlevering stengt.

Beste markedsføring

Enhver bedrift bør markedsføre seg på en slik måte at både mulige kunder og samarbeidspartnere finner bedriften, og forstår enkelt hva bedrifter selger. Elevene skal derfor markedsføre bedriften på best mulig måte ved bruk av Instagram som plattform. Her er det viktig at bedriften oppretter en bedriftskonto.

Innlevering stengt.

Beste sosiale entreprenør

Beste sosiale entreprenør går til en Elevbedrift som har en vare eller en tjeneste som skaper verdi for samfunnet og personer rundt seg. Elevbedriften skal gjøre noe godt for andre, og verden skal bli et litt bedre sted på grunn av elevbedriften.

Innlevering stengt.

Beste grønne entreprenør

Denne prisen går til den elevbedriften som har tenkt bærekraftig og kan vise til produkter eller tjenester som ikke skader miljøet, men heller gagner det. Elevbedriften må også drive i tråd med prinsippene for bærekraftig utvikling.

Innlevering stengt.

Beste vare/tjeneste

Denne prisen går til den elevbedriften som har en realistisk plan for produktet sitt og viser dette gjennom en prototype e.l. Bedriften skal også ha undersøkt med sine mulige kunder om produktet/tjenesten er tilstrekkelig.

Innlevering stengt.

Beste stand/salgsteam

Denne prisen går til den elevbedriten som ha lagt ekstra flid i sin stand. Bedriften skiller seg ut i mengden og er meget imøtekommende. Standen skal gjenspeile produktet/konseptet til bedriften.

Innlevering stengt.

Beste innovasjon

Beste innovasjon går til den bedriften som har brukt mye tid på idéutviklingen, og som enten alene eller sammen med eksterne samarbeidspartnere har utviklet et produkt eller en tjeneste som er nyskapende. Dette kan enten være en helt ny idé eller allerede eksisterende ideer satt sammen på en helt ny måte.

Innlevering stengt.

Beste elevbedrift

I kategorien Beste Elevbedrift legger juryen vekt på helhetsinntrykket som bedriften gir. Elevenes kunnskap, samarbeidsevne, idé og salgsinnsats telles med i juryens vurdering.

Innlevering stengt.