Paradi UB - Nøtterøy videregående skole

Paradi UB en ungdomsbedrift med øye for nyskapende og nyttige løsninger. Denne driftige bedriften fra Nøtterøy videregående skole forbløffet juryen under fylkesmesterskapet i Vestfold og Telemark med sitt innovative produkt.

275977795 2276877799121557 3179203166110288040 n
"Det å komme til NM er helt sinnsykt moro og veldig spennende. I entreprenørskap og bedriftsutvikling så tar man kontakt med mange i næringslivet som hjelper deg med å gjøre produktet ditt, fra en tanke til virkelighet. Det er veldig hyggelig å bli kjent med mange nye mennesker!"
Paradi UB Ferdig Logo

Forretningsidé: Vår innovasjon er et lokk som skal passe alle kjeler og stekepanner. dette skal gjøres på en enkel og brukervennelig måte.

Paradi UB tok pallplassering under fylkesmesterskap i Vestfold og Telemark i kategorien; Gunnar Knudsen prisen - Beste innovasjon.

Denne ungdomsbedriften gikk av med seieren i kategorien, Gunnar Knudsen prisen - Beste innovasjon under fylkesmesterskapet i Vestfold og Telemark. De er nå klare for å hevde seg/konkurrere i kategoriene; Beste samarbeid med næringslivet – i samarbeid med NHO, Innovasjonsprisen – i samarbeid med Virke, Beste videopitch- i samarbeid med UE alumni, Beste forretningsmodell/-plan

Videopitch:


Prototype Bilde 2 Paradi UB Notteroy VGS
Prototype Bilde 1 Paradi UB Notteroy VGS

Deltakere:

Georg Ugland fra Nøtterøy, personalsjef i Paradi UB.
Jonas Lie fra Nøtterøy, daglig leder i Paradi UB.
Mohened Albawi
fra Nøtterøy, økonomiansvarlig i Paradi UB.

Daglig leder
Jonas Lie
Epost: jonasgjolberglie@gmail.com
Telefon: 99341772

Ansvarlig lærer
Birgit Storhaug
Epost: birgit.storhaug@vtfk.no
Telefon: 99453551

UE fylke kontakt
Nina Molteberg
Epost: nina.molteberg@ue.no
Telefon: 99493737