DROPZ UB - Sandefjord videregående skole

Dropz UB fra Sandefjord videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter og representerer Vestfold og Telemark i konkurransekategorien "Beste HR-bedrift - samarbeid med ManpowerGroup".

De skal tilby kvalitetsparfymer av kjente merker til billigere priser igjennom et godt samarbeid med deres leverandør og egen nettbutikk. Unikt med Dropz UB er at de retter seg mot kunder med dårligere råd.

151990273 476695723485694 2102463811366310094 n

Sitat fra juryens begrunnelse - Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Vestfold og Telemark:

"Her var det et tydelig og gjennomtenkt HR-arbeid. De beskriver godt kompetanse og rollefordelingen i bedriften. De har økt kompetanse gjennom kurs og opplæring, dette har gitt god innsikt og forståelse for alle. Det skaper et engasjement og en motivasjon som påvirker resultatene. De legger frem en tydelig oversikt over mål og tiltak, noe vi mener er med å skape trygghet og forutsigbarhet. De har nedfelt spilleregler i bedriften og lagt opp til flere sosiale sammenkomster- dette bevisst for å styrke samholdet og øke trivsel. Veldig godt jobbet, juryen er imponert og ikke i tvil "

Deltakere: Adrian Eskedahl, Teodor Larsen Skalleberg, Iver Johan Hansen Rånman, Isak Bjørknes Gjerstad, Martin Teien, Kenan Zukanovic

Skole:
Sandefjord videregående skole

Ansvarlig lærer:
Gro Amundsen


Kontaktinformasjon:


Daglig leder:


Navn: Adrian Eskedahl
Mob: 41518201
E-post: mc123@live.no

Ansvarlig lærer:


Navn: Gro Amundsen
Mob: 95989879
E-post: groam@vfk.no

Ungt Entreprenørskap:


Navn: Nina Molteberg
Mob: 99493737
E-post: nina.molteberg@ue.no

Videopitch:

Nettside: https://www.dropzub.no/

Facebook: facebook.com/DropzUB

Instagram: instagram.com/DropzUB