Hvordan delta?

På årets regionmesterskap kan dere delta på både digitale og fysiske konkurranser. Det er viktig at dere leser informasjon og kriterier før dere melder dere på. og Husk, alle kan delta på de digitale konkurransene.

Så hvordan går dere frem?

Digitale konkurranser

Under fanen "digitale konkurranser" ligger det kriterier og link til digitale innleveringer. Det betyr at alle som er stolt av arbeidet sitt og ønsker å delta, har mulighet til å sende inn sine bidrag før 14.mars. Annonsering av vinnere skjer på City Syd 30.mars og blir publisert på denne siden samme dag. Dette gjelder både nordlige og sørlige del. Under ser dere hvilke konkurranser dere kan delta på:

  1. Beste logo
  2. Beste samarbeid
  3. Beste økonomi
  4. Beste reklamefilm

Hvordan delta på regionmesterskapet på City Syd 30.mars:

For å delta trenger elevbedriften en gullbillett eller godkjent søknad sendt til UE Trøndelag. Dere kan invitere inn UE på en skolemesse hvor dere står på stand og pitcher forretningsideen til oss. Deretter velger vi ut hvem som skal representere skolen på mesterskapet ved å gi ut en eller flere gullbilletter. Eller dere sender inn et søknadsskjema med deres forretningside hvor dere forteller hvorfor dere fortjener å delta på mesterskapet. Det er viktig at de med gullbillett også fyller ut søknadsskjemaet og huker av på "har fått gullbillett".


Hvordan delta på regionmesterskapet på Alti Magneten, 15.mars:

Her har vi plass og mulighet til å la de fleste elevbedrifter i nordlige del av Trøndelag få være med på den store dagen. Alt du trenger å gjøre er å melde dere på, så tar vi kontakt.

Siri Ungt Entreprenorskap portrett 0008
Siri Korsnes
Rådgiver grunnskole, sørlige del Trøndelag
Marte Aas
Marte Aas
Rådgiver grunnskole, sørlige del Trøndelag
Monika Hansvik
Monika Hansvik
Rådgiver Namdalen
315534660 490381683066879 4668877158601789862 n
Stine Myhre
Merkantilt ansvarlig og rådgiver