Regionmesterskapene for Elevbedrifter i Trøndelag 22/23

RM EB 23 169

Nå er det blitt så mange flinke elevbedrifter i Trøndelag at vi velger å dele opp fylkesmesterskapet i to slik at vi får vist frem flest mulig av dere. Dermed vil det være 2 regionmesterskap. Ett i sørlige del den 30.mars på City Syd og ett i nordlige del den 15.mars på Alti Magneten. Sammen skal vi hylle elevene, lærerne, mentorer og alle andre som har jobbet med elevbedrift dette skoleåret og som har bidratt til skaperglede, kreativitet, samarbeid og innovasjon!

Regionmesterskapene er høydepunktet i elevbedriftsåret og her samler vi mellom 40 og 60 elevbedrifter fra sørlige del av Trøndelag til en hel dag med salg, show, messe og premiering på City Syd, samt elevbedrifter fra nordlige del på samme dag som ungdomsbedrifter på VGS på Alti Magneten, 15.mars. Dette gleder vi oss til!

I tillegg til de fysiske mesterskapene tilbyr vi også ALLE elevbedrifter i Trøndelag å delta på digitale konkurranser hvor vinnere annonseres på det siste regionmesterskapet 30.mars, på Instagram, FB og på denne siden samme dag. Se informasjon om kriterier og innlevering under "Digitale konkurranser" og "konkurransekriterier til mesterskap".

Fristen for påmelding er 14.mars 2023 for både nordlige og sørlige del.