Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter

Velkommen til Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 16. mars 2022!

I løpet av et vanlig år er fylkesmesterskapet det aller viktigste og største arrangementet vi i Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark gjennomfører. Elever fra videregående skoler i hele fylket har i løpet av det siste skoleåret etrablert og driftet sine nyoppstartete ungdomsbedrifter, fra Harstad i sør, til Kirkenes i øst. Nå skal de konkurrere for å se hvem som har lært mest om ledelse, markedsføring, pitching, og mye, mye mer!

Generell info og frister

Dato: 16. mars 2022
Påmeldingsfrist: 22. februar 2022

Intervju: Alle intervjuene foregår digitalt i perioden 28. februar - 4. mars 2022. Dere vil få innkalling til Teams/Zoom. Alt etter som hvor mange påmeldte, vil intervjuene være på 5-10 minutter, noe lengre for deltakere i Beste UB. Tidsplan vil dere få så snart dette er klart.
Prisene: Det deles ut priser til både Troms og Finnmark i hver kategori. Hvor mange priser (1., 2. og 3. plass) kommer an på antall påmelde i hver konkurransekategori.
Beste UB: Til NM UB i mai vil UETF være representert med Beste UB både fra Troms og Finnmark.


Samarbeidspartnere

Fylkesmesterskap sponsorer 22
FMUB36 Streaming 2021

Årets Fylkesmesterskap

I år avholdes Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 16. mars. I fjor konkurrerte mellom 50 og 100 ungdomsbedrifter, og ut i fra det vi har sett i løpet av høsten forventer vi enda høyere nivå i 2022. Det er totalt 16 kategorier for bedriftene å delta i, og vinneren av kategorien "Beste ungdomsbedrift" får i tillegg muligheten til å representere Troms og Finnmark under Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i mai.

Høres dette lovende ut? For ungdomsbedrifter som ønsker å melde seg på er fristen for påmelding 22. februar. Les mer om påmelding her!

FMUB15 Streaming digital 2021

Hybrid gjennomføring

Årets gjennomføring blir å foregå delvis digitalt. Vi kjører fysisk gjennomføring i Vadsø, Alta, Tromsø og Harstad, med en fullpakket live-sending mellom de ulike studioene. Dette gjør at vi kan ha en trygg gjennomføring, samtidig som vi kan fyre av konfettien og gjøre Fylkesmesterskapet til en fest!

Vår jury gjennomfører intervjuer med alle ungdomsbedriftene digitalt, og vi i Ungt Entreprenørskap skal sørge for at live-sendingen blir så bra som overhode mulig. Årets mesterskapssending blir å være full av spennende innslag og konkurranser for alle som ser på.

Hva ser juryen etter? Les mer om konkurransekriteriene her!


Maria UETF 2021
Maria Gudmundsen
Prosjektleder, VGS-ansvarlig Troms
Trine UETF 2021
Trine Hogseth
Rådgiver, VGS-ansvarlig Finnmark