Til hovedinnhold

Studentbedrift

Årsrapport

Mange større bedrifter bruker sin årsrapport i markedsføring og legger derfor ned mye arbeid i å få en god layout og gode bilder. Det er vanlig at daglig leder gir en personlig kommentar i form av en innledning foran i årsmeldingen. Styret og ledelsen blir gjerne presentert bakerst i rapporten. Selskaper legger ofte ut sin årsrapport på egne hjemmesider, hvis dere ønsker å se eksempler på hvordan en årsrapport kan være utformet. UE sin format på årsrapport kan lastes ned under materiell og ressurser til høyre.

Farmandprisen deles ut for beste årsrapport hvert år, her finner dere inspirasjon til en god årsrapport: www.farmandprisen.no

Årsrapporten skal legges fram for og godkjennes av generalforsamlingen. Når generalforsamlingen er avholdt skal studentbedriften laste opp årsrapporten på bedriftens side i perikum. Dette er nødvendig for at UE skal kunne godkjenne bedriften og sende ut attester.

Når dere har lastet opp årsrapporten, mottar Ungt Entreprenørskap i deres fylke en beskjed om at studentbedriften har lastet opp årsrapporten. Da sender vi attester til samtlige deltakerne i studentbedriften. Dersom årsrapporten er ufullstendig, vil UE sette status «avviklet, ikke godkjent» og attester sendes ikke ut. Sjekk status på bedriften deres ved å logge inn på bedriftens side.