Innovasjonscamp App

Denne informasjonen gjelder kun de skolene som har avtale med Ungt Entreprenørskap om å bruke appen. Ta kontakt med skolens koordinator for å vite om dere skal bruke denne appen eller ikke. (dersom dere ikke har fått utdelt tilgangskode skal dere nok ikke bruke den)

The app:
"JA Innovation Camp App": Download on Appstore:
https://www.apple.com/ios/app-store/

"JA Innovation Camp App": Download on Google Play:
https://play.google.com/store/apps?hl=no

Pålogging for elever

  1. Alle elevene på gruppen laster ned appen og installer på egen telefon
  2. 1 person på gruppen åpner appen og bruker tilgangskoden som dere har fått av skolens camp-koordinator/lærer og setter opp gruppen inne i appen. (legger inn gruppemedlemmer, gruppenavn +++ og lager en individuell pin-kode som resten av gruppen skal bruke for å logge seg på.
  3. Når pinkode er laget og gruppen har fått vite denne av personen i pkt. 2 kan resten av gruppemedlemmene åpne appen.
  4. Finn fram til campen i oversikten over camper. Deres camp starter med skolens navn. Klikk på campen og bruk pin-koden dere laget til å logge dere på.
  5. Alle gruppens medlemmer kan lese informasjonen som ligger der, men kun 1 person kan skrive i appen. (ellers vil dere overskrive hverandre). Bestem hvem som skal skrive.

TIPS!

Dersom dere skriver i feks google-dokument på datamaskin og henter dette fram på telefonen etterpå, kan dere kopier og lime inn i appen. Dette vil være den helt klart foretrukne metoden om dere skal skrive lange svar.

Pålogging for camp-administratorer

Skolen kan få tilgang til camp-administratorer som kan "overvåke" gruppenes fremdrift samt laste ned en pdf av gruppens løsningsforslag. Den på skolen som arrangerer campen er allerede lagt inn.

Pålogging for campadministratorer skjer her med tilsendt passord: https://innovationcamp.app/