Påmelding

Påmeldingsfristen til FMUB22 er ute og informasjonen under er kun for historikk.


Påmelding skjer via påmeldingsskjema nederst på denne nettsiden. Påmeldingen åpner 2 uker før påmeldingsfristen 17. desember 2021. Ved påmelding oppgir dere relevante opplysninger om bedriften og hvilke konkurranser dere ønsker å delta i. Bidragene til de ulike konkurransene leveres innen 30. januar 2022.

Vi tar ikke imot påmeldinger etter påmeldingsfristens utløp. Dere kan ikke levere bidrag til konkurranser dere ikke har meldt dere på.

NB!
Ved påmelding vil dere bli bedt om å laste opp et team-bilde og logo. Den som er ansvarlig for påmeldingen blir også bedt om å gi oss tillatelse til å bruke innsendt foto/videomateriell ift publisering på våre nettsider. Bilde blir brukt på åpne nettsider.

NB! Bedriftene kan delta i maks 6 konkurranser.

Godkjent ungdomsbedrift

Ungdomsbedriften skal være registrert i Brønnøysundregistrene og ha status «godkjent» på www.ue.no innen påmeldingsfristen. Dersom dere ikke har status «godkjent» ber vi dere ta kontakt med Ungt Entreprenørskap for å finne en løsning.

Alle må levere videopitch!

Alle som deltar på fylkesmesterskapet må innen 30. januar 2022 (sammen med bidrag til konkurransene), levere inn følgende uavhengig av antall, og hvilke, konkurranser dere deltar i.

 • 1 video-pitch på maks 2 minutter.
  Denne brukes av alle juryene i de konkurransene dere deltar i for å få en større forståelse av hvem dere er. Tips til videopitch blir tilgjengeliggjort tidlig 2021.
 • 1 video på 10 sekunder der dere forteller hvem dere er og hva dere tilbyr.
  Denne kan bli brukt på premieutdelingen. Tips til denne videoen blir tilgjengeliggjort tidlig 2022.
  Eks: "Vi er Snøblind UB og vi tilbyr solbriller til bruk på snøkledde vidder."
  Det er viktig at dere også filmer produktet/tjenesten.
 • 1 jubelvideo på minst 10 sekunder
  Vis oss hvordan dere jubler for en 1. plass. Brukes eventuelt på premieutdelingen.

Alle videoene må filmes i best mulig kvalitet med bra lydkvalitet og lysforhold. Dersom bedriften går videre til Norgesmesterskapet videresendes videopitchen direkte herfra.

NB!

Videopitch og bilder kan bli brukt på ekstern åpen nettside.

Alt innsendt materiell (skriftlig, video og bilde) kan brukes eksternt både av Ungt Entreprenørskap og våre samarbeidspartnere. Dersom det er elever som har reservert seg mot film og bilde, bør ikke disse bli eksponert i materiell som sendes inn.