9. Jord-fjord-bord-prisen

NB: For Ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning. Kun utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- Beskriv arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste og hvordan dere har tatt hensyn til kvalitet og bærekraft.
- Hvilket behov er det i markedet for produktet i dag og i fremtiden?
- Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
HVA SKAL LEVERES INN?
En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen»
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram
- Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften
- Kort beskrivelse av forretningsideen
- Informasjon om kriteriene over
- Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet
- PDF-filen navngis med konkurransenavn, skolenavn og navn på ungdomsbedrift, f.eks «Jordfjorbordprisen_skole_DuoslicerUB»
Juryen gjennomfører intervju på stand med utvalgte kandidater.