Lærerseminar for UB- og EB-lærere


Ungt Entreprenørskap har gleden av å invitere til lærerseminar for UB- og EB-lærere i Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold.

23.-24. mai 2024 arrangerer vi seminar for elev- og ungdomsbedriftslærere på hotell Laholmen i Strømstad. Her kan du dele erfaringer med andre entreprenørskapslærere og få faglig påfyll.
Torsdag 23. mai

1130-1230 Lunsj

1230-1430
Sjur Dagestad er den som har jobbet lengst med innovasjon som fag i Norge. I 1988 ble han prosjektleder på et prosjekt for Statoil, som ble belønnet med Reodor-prisen i 1994. Sjur har jobbet med innovasjon som gründer, leder, forfatter og professor. Vi regner med at han vil ta oss med på en glødende reise gjennom det han selv kaller verdens mest spennende fagfelt. En ting er vi sikre på: Dette foredraget vil du ikke gå glipp av!

1500-1600
Erfaringsutveksling - Hvordan få mer innovative ungdomsbedrifter? Hvordan samarbeide med ulike fagmiljøer?

1900 Middag

Fredag 24. mai

0900-1030
Thomas Lone skrev historie da han besteg Mount Everest i 2019 og fullførte the "The Seven Summits" som Norges yngste året etter. Thomas bringer en unik kombinasjon av akademisk innsikt og praktisk eventyrerfaring til sine engasjerende presentasjoner om hans store lidenskap i livet: målsetting!

Gjennom foredraget vil du bli dyttet ut av komfortsonen, få større selvbevissthet og lære konkrete metoder for å sette deg meningsfulle mål og nå dem. Seansen er en sterk visuell opplevelse der film, bilder og levende historier fra ekstreme ekspedisjoner verden rundt er med på å forsterke budskapet i foredraget. Gjør deg klar for en transformerende seanse som vil utruste deg til å nå nye høyder!

1100-1130
Erfaringer fra en ungdomsbedrift

1130-1300
Fuelbox og 5-stegs modellen er nye verktøy i UE. Hvordan kan de hjelpe ungdomsbedriftene?

1300 Lunsj og vel hjem