Samarbeid med oss

31344091141 cbc0077d36 o

Tre måter å støtte Ungt Entreprenørskap på

Vi får ikke gjort noe uten et utstrakt samarbeid! Ungt Entreprenørskap forsøker å bygge bro mellom skole og resten av samfunnet. Skal vi få til vekst trenger vi enda flere med på laget; Vi trenger lærere som ønsker å jobbe tverrfaglig, med bærekraft eller dybdelæring, og som ønsker å teste ut våre programmer. Vi trenger partnere med økonomiske ressurser og ekspertise slik at enda flere elever og studenter kan få et godt tilbud om opplæring og innovasjon og entreprenørskap. Og vi trenger frivillige som kan være veiledere, mentorer for unge bedriftsledere, eller jury i ulike konkurranser.

"It takes a village to raise a child"
Afrikansk ordtak

Entreprenorskapslaerer

Bli entreprenørskapslærer

Vil du vite mer om programmer og metoder som gir mulighet til å jobbe tverrfaglig, som gir elevene dybdelæring og som svarer på målene i det nye læreplanverket – oppdatert etter fagfornyelsen? Ønsker du å jobbe med bærekraft, men er usikker på metoder og materiell? Da kan Ungt Entreprenørskap sine programmer være løsningen for deg.


Partner porsgrunn

Bli samarbeidspartner

Gjennom å bli medlem og partner i Ungt Entreprenørskap tar bedriften din samfunnsansvar og bidrar til å bygge fremtidens kompetanse. Som partner får dere også jobbe med fremtidige arbeidstakere og får innsikt i de unges arbeid, kompetanse og prioriteringer. Medarbeidere i bedriften kan engasjere seg som frivillige veiledere, mentorer eller de kan delta som jury under våre konkurranser og arrangementer.


17116648957 ba290aa880 k

Bli frivillig

Ungt Entreprenørskap har i dag mange tusen frivillige med i våre programmer, både fra offentlig og privat sektor, og mange av våre programmer gjennomføres av veiledere fra lokalt arbeids- og næringsliv. Sammen med oss kan du være med å gi flere elever mulighet til god og fremtidsrettet læring ved å dele av din kunnskap og erfaring.


Interessert i å vite mer? Vi tar gjerne en prat med deg. Kontakt oss eller bruk skjemaet

Vil du vite mer?