Bli bedre kjent med ledertalent; Agnesa Novolani

Leder for en dag Agnesa Novolani

Agnesa Novolani var daglig leder for sin ungdomsbedrift «feels like home UB». Ungdomsbedriften hadde som mål å gjøre ungdom i alderen 16 til 19 år mer bevisst på de mange ulike kulturelle bakgrunnene norske ungdommer har med seg, gjennom mat, musikk og kultur.

Agnesa gikk siste året på videregående da ungdomsbedriften ble opprettet. Hun forteller at hun slet med å finne ut av hva hun ville studere etter videregående. Fordi hun valgte å ta valgfaget entreprenørskap, har hun funnet sitt drømmestudie, nemlig innovasjon og prosjektledelse i Fredrikstad. Under årets Leder for en dag, fikk hun følge Christoffer Omberg, CEO & Founder av Oslo Business Forum.


Agnesa forteller også at ungdomsbedriften har vekket mange interesser hos henne, som hun ikke visste hun hadde selv. Hun syns det er utrolig gøy å drive egen ungdomsbedrift, og sier at hun ikke kunne tenkt seg en annen jobb enn å drive et eget firma i framtiden.

"- Er det noen svakheter du har, så gjør det heller om til en av dine styrker. Stort nettverk og engasjement er nøkkelen til suksess!"
Ledertalent Agnesa Novolani

Hva lærte du under Leder for en dag som du kommer til å ha med deg videre?

- Er det noen svakheter du har, så gjør det heller om til en av dine styrker. Stort nettverk og engasjement er nøkkelen til suksess! Om du har et ønske om å faktisk åpne et eget firma i framtiden, vil du da ligge foran alle andre, nettopp fordi du har bygget på mye av den nødvendige kunnskapen og erfaringen fra Leder for en dag. I tillegg til at det er en fin måte for deg å se om du håndterer en slik type fremtid, legger hun til.

Agnesa sier at hennes nettverk helt klart har utvidet seg, og at hun definitivt kommer til å ta kontakt med mange av de hun har møtt under Leder for en dag i fremtiden.

- Det er alltid fint og betryggende å vite at du har gode kontakter. Som nevnt, kontakter er viktig, så utvid den så mye du kan! Jeg vil absolutt utfordre alle til å bli med på en Leder for en dag, og angrer ikke et eneste sekund på at jeg meldte meg på, legger hun til.