JURY Beste Ungdomsbedrift

Bilde jobb grethe

Grethe Simonsen - Juryleder

Leder Økonomi, Administrasjon og HR hos Signal Bredbånd AS

"Næringslivet i Nord er i fantastisk utvikling og Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Nordland er en viktig arena for fremtidens verdiskapere. Det er inspirerende å få lov til å være en del av denne videreutviklingen og få et innblikk i neste generasjons tanker og ambisjoner"
Grethe
Erling

Erling Aalvik

Leder for marked og kommunikasjon i Bodø Energi Kraftsalg

"Fra egen erfaring mener jeg at praktiske oppgaver i skolegangen er svært viktig med tanke på læringsutbytte, samt at det gir en forsmak på hvordan arbeidslivet er. Jeg er også for at unge i Nordland skal vokse opp med de jobbmulighetene de ønsker og som fører til at dette er stedet de ønsker å bo resten av livet. Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Nordland bidrar til akkurat dette. Derfor er det en glede for meg å være med på finne fremtidens verdiskapere i Nordland."
Erling
JURY INGER GUNN

Inger-Gunn Sande

Daglig leder Nordnorsk Kommunikasjon

"Nord er full av fantastiske muligheter. Jeg vil at ungdom både skal se og bruke dem!"
Inger-Gunn
JURY Gard

Gard Michalsen

Daglig leder i Heia Nord-Norge!

"Nord-Norge er avhengig av framtidens gründere, verdiskapere og folk som bygger arbeidsplasser og lokalsamfunn. Det er fantastisk at vi kan inspirere til det allerede i skolen. Og inspirerende for oss som får et lite innblikk i alle ideene!"
Gard
Pernille

Pernille Adelsten Rydningen

Prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver i Samskap, Andøy kommune

"Nord-Norge er avhengig av unge, fremoverlente og kreative hoder som kan være med å utvikle fremtidens Nord-Norge. Det finnes fantastiske muligheter her i nord, og det er viktig at fremtidens verdiskapere blir kjent med disse, og ikke minst – benytter seg av disse med sin egen skaperkraft"
Pernille
Robin

Robin V. Jørgensen

Rådgiver i Samskap, Andøy Kommune

"Jeg brenner for morgendagens teknologi. Det er utrolig spennende å se hva ny kunnskap kan føre til hos unge, ønsker å tilrettelegge for at ungdom ser alle de fantastiske mulighetene som ligger i regionen og hele landsdelen."
Robin
Elin Jury

Elin Kvamme

Daglig leder, Saltdal Utvikling

"Arbeidsplasser er svært viktig i Nordland og jeg brenner for å gjøre våre unge fremtidige verdiskapere kjent med de mulighetene som ligger i Nord - gjennom sin skaperkraft. Ungdom kan med sine spennende ideer være med å utvikle sin egen og andres arbeidsplass. Vi MÅ vi ha en arena hvor de unge viser oss mange flere mulighetene i nord! Jeg er superglad for det flott arbeidet UE Nordland gjør med å tilrettelegge for dette og gleder meg til å komme å være med på fylkesmesterskapet i Bodø!"
Elin
Karl Peter Johansen eksternt

Karl Peter Johansen

Fabrikksjef, Nexans Rognan

"Fremtidens entreprenører vil skape de nye løsningene en bærekraftig utvikling trenger. Det å få være med i juryen på Fylkesmesterskapet til Ungt Entreprenørskap er veldig kreativt, spennende og inspirerende!"
Karl Peter