Hovedorganisasjonen Virke satser fremtidsrettet

UE Norge · 4 mai 2015

Hovedorganisasjonen Virke satser fremtidsrettet

Vibeke Hammer Madsen og Tor Kåpvik signerte avtalen under dialogmøtet til Innovasjon Norge, Drømmeløftet. Foto: Virke

Ungt Entreprenørskap og Hovedorganisasjonen Virke har fornyet sin samarbeidsavtale. Avtalen gjelder for tre år.

- Vi er opptatt av langsiktighet og satser på morgendagens gründere. Vi trenger ungdom som tør å følge egne ideer og realisere dem til fremtidens bedrifter. Det må trenes i skolen, sier Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Virke.

Å trene entreprenørskap i skolen gjøres best i samarbeid med arbeids- og næringsliv. 73 prosent av Virkes virksomheter sier ja til samarbeid med skolen hvis de blir spurt. Hovedorganisasjonen Virke oppfordrer alle sine virksomheter til å delta i samarbeidsprosjekter med Ungt Entreprenørskap.

- Vi vet ikke hva vi skal leve av i fremtiden, men vi vet hvem vi skal leve av. Virke er en viktig samarbeidspartner som bidrar til å sette entreprenørskap i utdanning  på dagsorden, sier Tor Kåpvik, fung. administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Ungt Entreprenørskap Norge og Virke har en samarbeidsavtale for å fremme entreprenørskap i skolen og motivere flere i næringslivet til å samarbeide med utdanningssektoren. Ungt Entreprenørskap og Virke deler hvert år ut pris til Årets entreprenørskapslærer.