Ledig stilling som rådgiver i UE Finnmark

Finnmark · 11 mai 2015

Ledig stilling som rådgiver i UE Finnmark

Vil du være med på å forme framtidas Finnmark – er du kreativ, kunnskapsrik og initiativrik?
Da trenger vi deg i Ungt Entreprenørskap Finnmark (UEF)! 

Vi har ledig engasjement som rådgiver 50 % stilling (med forbehold om finansiering, mulighet for å øke til 100%) med varighet fram til 31.12.2016 (mulighet for forlengelse).

Som rådgiver i UE Finnmark tar du del i vår virksomhet med å utvikle og tilrettelegge for samarbeidet mellom utdanning og arbeids- og næringsliv.

UE har ferdigutviklede programmer for å bygge entreprenørskapsmuskler hos barn og unge fra grunnskole til høyskolenivå. Vi kurser lærere og veiledere i programmer, tilrettelegger og står for arrangementer der barn og unge får trene og vise sine frem sine kreative muskler. Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og blant annet knyttet til kursing, tilrettelegging av arrangementer, formidling, kommunikasjon mot våre målgrupper og samarbeidspartnere, samt andre administrative rutiner knyttet til vår virksomhet.

 

Evne til å ta initiativ og jobbe å selvstendig er et krav. UE Finnmark har et høyt aktivitetsnivå med spennende og varierte oppgaver. Vi søker deg som har kunnskap om og ferdigheter på området entreprenørskap. Du har talent innen formidling og markedsføring, er fleksibel, utadvendt og har godt humør. Du er også opptatt av kvalitet i ditt arbeid.

For mer informasjon om Ungt Entreprenørskap, gå inn på vår hjemmeside www.ue.no./finnmark

Det er et ønske om høyere utdanning. Personlig egnethet vil vektlegges. Stillingen krever god muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne.

 

Kontorsted Vadsø. Kan diskuteres dersom søker bor i Vest Finnmark.

Reiseaktivitet må påregnes. 

.

Lønn etter avtale.

Søknad med CV per e-post til: randi.gjevestad.vorren@ue.no.

.

Søknadsfrist 20. mai 2015.

Spørsmål rettes til daglig leder Randi Gj. Vorren mobil: 91700015

.

SE muligheter – SKAPE verdier

Jobb i Ungt Entreprenørskap Finnmark