NM Ungdomsbedrift

Ungt Entreprenørskap sender NM Live fra NovaStudio og varemessen på Lillestrøm torsdag 29. april 11.00 - 14.00 (med et eksklusivt Vorspiel for NM-deltakerne fra kl 10.00)

Har du fått gullbillett i Fylkesmesterskapet? Sørg for at tiden mellom 10.00 og 14.00 er booket til NM-fest! Det blir livesendinger og fysiske fellesaktiviteter. Enten du sitter sammen med kun din UB, får lov å samle flere bedrifter på skolen eller sitter hjemme hver for dere - sammen skal vi skape NM fest!

Se NM-programmet for sendingen her

Vi holder dere løpende oppdatert på UE Norges facebook-side, så gå gjerne til arrangementet på Facebook og trykk attending!

NM-deltagere og lærere får lenke til en egen stream og chat, mens alle andre som ønsker å få med seg premieutdelingen og NM-showet kan følge sendingen på UE Norge sin Facebook side.


De beste ungdomsbedriftene fra hele landet

På NM for Ungdomsbedrifter møtes de beste ungdomsbedriftene fra hele landet for å vise frem sine forretningsidéer, produkter og tjenester til jurymedlemmer fra nærings- og arbeidsliv.

Vi vil hedre alle som har deltatt på programmet Ungdomsbedrift - både ungdom, lærere, mentorer og samarbeidspartnere. I tillegg blir det kåringer i 14 kategorier. Vi skal skape fest og vise Norge hva ungdommer kan prestere bare de får mulighet.


Over 12 000 elever har dette skoleåret jobbet med ungdomsbedrift på videregående skole. Slik lærer de kreativitet, å se muligheter, ta initiativ, å tørre å ta risiko og å skape. De lærer å samarbeide og være løsningsorienterte, tenke nytt og innovere. Dette er entreprenørskapskompetanse som er helt essensielt for Norges fremtid!


Ungdomsbedriftene som deltar på NM har blitt kvalifisert til NM gjennom arrangement i sitt fylke. Norges beste ungdomsbedrift 2021 skal representere Norge under EM for ungdomsbedrifter i juli 2021.


Norgesmesterskapet gjennomføres i samarbeid med