Hurtigveiledning med Patentstyret


En konfidensiell samtale mellom studentbedrift og veileder fra Patentstyret

Du får snakke med en ekspert fra Patentstyret som kan svare på spørsmål og fortelle hva som er viktig å tenke på hvis du skal søke patent, design eller varemerke. Du kan også få hjelp til å kartlegge om du har en idé som kan beskyttes eller ikke. Dette er viktig for å lage en IPR-strategi. Samtalen er en 15 minutter på Teams når det passer for deg i tidsrommet 09:00-17:00

Alle ansatte i Patentstyret har taushetsplikt, så du kan fritt snakke om idéen din uten at det får noen konsekvenser. For at du skal få mest mulig ut av hurtigveiledningen, er det lurt å forberede en kort presentasjon av idéen på forhånd.

Påmeldingsfrist 29. mars. Du får tildelt tidspunkt på epost innen 31.mars - veilederen tar direkte kontakt og avtaler.

MELD DEG PÅ HER!

Mingel AN 46