Praktisk informasjon

Stand

Hver ungdomsbedrift vil ha en stand inne i Hamarhallen, som er i direkte tilknytning til Scandic Hamar. Ungdomsbedriften får tildelt et gulvareal på 1,20 x 2 meter. Dette blir avgrenset med at det blir lagt ut en grå matte. 

Alt dere trenger til egen utstilling må dere ha med/skaffe tilveie på egenhånd. Det er ikke tillatt å bygge egne vegger eller større installasjoner.

Husk fokus på bærekraft! Ikke lag en stand som genererer mye avfall.

Det vil være tilgang til strøm i hallen. Ta med egen skjøteledning og kontakter.

Standkart

Her kan dere se hvordan dere blir plassert i hallen. Standkartet kan lastes ned i PDF-versjon HER.

Standkart bilde

Tidsskjema for jurysamtaler

Vil du ha en oversikt over når din ungdomsbedrift får besøk på stand av de ulike juryene? Nå kan du laste ned tidsplanen for hver enkelt jury HER.

NB! Tidspunktene er veiledende, og vi kan ikke love at juryene klarer å følge skjemaet til punkt og prikke. Standen deres bør derfor være bemannet til enhver tid, og det kan være lurt at dere lager en vaktordning for å sikre at juryen ikke kommer til en tom stand. Husk også at flere av juryene skal ha en finalerunde mot slutten, så standen må være bemannet helt fram til 15.30.

Arealplan Scandic

Scandic arealplan 23

Mat

Vi serverer en enkel lunsj til alle deltakerne på Fylkesmesterskapet. Husk å oppgi eventuelle allergier i påmeldingsskjemaet.

Mat utover dette må hver enkelt ta med selv. Husk at det ikke er lov å nyte medbrakt mat i hotellets lokaler (må spises inne i messehallen).

Eksempler på stand

I bildekarusellen under kan dere se noen eksempler på stands fra tidligere år.

Eplepikene UB 2019
20220331 130428
DSC03484
P1040451
P1040495
P1040611