Praktisk informasjon

Om INNspire 2023

Arrangementet finner sted i Hamar kulturhus, som ligger i Hamar sentrum og er lett tilgjengelig med kollektivtransport (ca 10 minutt gange fra stasjonen).

INNspire er åpent for elevbedrifter som er kvalifisert fra sin skole/region. Se mer informasjon under Kvalifisering og påmelding.

Vi forutsetter at alle elevbedrifter som deltar, har følge av minst én lærer, som har oppfølgingsansvar for sine elever underveis i arrangementet.

Topp Skifer EB NAUS 2021

Stand/utstilling

Deltakende elevbedrifter skal stå på stand og vise fram sin bedrift som en del av programmet. Hver elevbedrift får tilgang til ett konferansebord på 120 x 45 cm. Alt øvrig materiell som skal brukes på standen, må tas med av elevbedriften. Vær kreative, men gjør det enkelt, og husk å ta bærekraftige valg. Det totale arealet som er tilgjengelig pr bedrift er 2 m x 1,20 m (bordet må også få plass på dette arealet).

Standkartet viser hvor de ulike bedriftene blir plassert i lokalet. Det kan også lastes ned som pdf HER.

Standkart IN Nspire 23 bilde

Innovasjonsoppgave

Parallelt med at elevbedriftene står på stand, vil de jobbe med en oppgave der de må bruke kreativiteten sin og komme med nyskapende ideer. Løsningsforslag leveres kl. 12, og det beste bidraget blir premiert!

Mat

Alle deltakere får en enkel lunsj. Eventuelle allergier må meldes inn via påmeldingsskjemaet.

Kontaktperson i UE Innlandet:

Stian Daviknes 2
Stian Ripe Daviknes
Rådgiver