Konkurranser

Vurderes på forhånd:

1. Beste videopitch
2. Grønt&genialt-prisen
3. «Spis#MerAv»-prisen
4. Beste sosiale entreprenør

Hvem kan delta?
Alle elevbedrifter i Innlandet, som er registrert og godkjent av Ungt Entreprenørskap, kan delta i de forhåndsvurderte kategoriene.

Vurderes på INNspire:

5. Beste elevbedrift
6. Beste team
7. INNspire-prisen

Hvem kan delta?
De tre siste kategoriene er kun for elevbedrifter som er valgt ut til å representere sin skole på INNspire på Hamar 1. juni (i tillegg kan de også melde seg på i de forhåndsvurderte kategoriene).

Innsending

Legg merke til hva som skal sendes inn ved påmelding – det står under hver enkelt konkurranse i konkurransekriteriene som dere kan laste ned her:

NB! Alle må sende inn videopitch. Dere sender inn én video, som gjelder for alle konkurransene dere deltar i. Bildene lastes også opp bare ett sted i påmeldingsskjemaet. Dere velger selv om dere vil laste opp ett eller flere bilder.

Nasjonale konkurranser

I Grønt&genialt, Spis#merav og Beste sosiale entreprenør arrangeres det også nasjonale konkurranser. Disse foregår digitalt, og vurderingene gjøres på bakgrunn av innsendt materiell. De tre beste i hver av disse kategoriene i Innlandet, sendes videre til de nasjonale konkurransene. Det blir offentliggjøring av prisvinnere i de nasjonale konkurransene i løpet av den siste skoleuka.