Vil du ta en kopp kaffe med oss?

Robert Lundgren sort hvitt

.

Ordene er Robert Lundgrens, vår nye daglige leder i Ungt Entreprenørskap Finnmark.
Over nettopp en kopp kaffe forteller han om hvordan det gikk til at han søkte lederstillingen i UE Finnmark, og hvorfor.

Vil du være med å skape det nye Finnmark? Jobbe med kreativitet, innovasjon, entreprenørskap og ikke minst, unge! Ordene lyste mot meg når jeg leste stillingsannonsen.

Nei det var ikke vanskelig for meg å søke når stillingen som daglig leder i UE Finnmark plutselig ble lagt ut. Hvem kan si nei til en slik mulighet?

Jeg skal fint innrømme at det er litt skummelt på en og samme gang. Etter 5 år som festivalsjef, og åtte år som journalist både i Sverige og Norge, så er det så klart litt skummelt å jobbe med noe helt nytt. Men det er som faren min sier, Hva er det verste som kan skje?
Nei, det er vel egentlig ikke noe farlig som kan skje, vi bor tross alt i den tryggeste delen av verden. Hvis ikke vi tørr å hoppe uti det, hvem skulle gjøre det da?
Dette er jo egentlig det vi spør elevene om å gjøre, så da må vi selv tørre det også. Hvis vi kun trør på «den trygge sti» i frykt for å trø feil, så oppdager vi heller aldri noe nytt når vi kommer frem til veis ende.

Det oppdraget og det som Ungt Entreprenørskap jobber med er så viktig og så inspirerende at det er bare å bli med på dugnaden. Det er kun sammen vi skaper de nye arbeidsplassene i nord, de nye bedriftene og de levedyktige lokalsamfunnene.
Uansett om du er skoleeier, lærer, bedriftseier eller politiker. Ungt Entreprenørskap gir oss alle sammen verktøy til å løse problemene vi står innfor, og bygge på de mulighetene vi har. Akkurat her i Finnmark!

Jeg, som innvandret og som er blitt Nord-Norge -og Finnmarkspatriot på min hals, ser at denne jobben er helt avgjørende for å snu de negative trendene med fraflytting. Klart jeg ville være med å skape det nye Finnmark.
Å forresten, jeg er 38 år, tobarnsfar. musikkelsker og Liverpool-supporter. Men alt det kan vi ta over en kaffe - fysisk med 1 meters avstand eller ved skjermen digitalt.

Vi høres!
Hilsen Robert

IMG 7977
Robert Lundgren, ny daglig leder UE Finnmark