Fylkesmesterskapet blir heldigitalt

Digitalt fylkesmesterskap 2021

Vi har jobbet hardt, og håpet i det lengste på muligheten for å kunne tilpasse fysisk gjennomføring av årets Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter. Pt. er situasjonen uavklart og det vil ikke være mulig å samle 600 mennesker fordelt på tre lokasjoner, som planlagt. For ikke å havne i en enda mer krevende situasjon har vi nå derfor besluttet at fylkesmesterskapet inkl. all juryering må gjennomføres hel-digitalt.

All informasjon om fylkesmesterskapet finner du på www.fmagder.com.

Fredag 5. februar:
Frist for påmelding og innsending av bidrag.
Mandag 15. februar:
Tildeling av tidspunkt for digitale intervju (1.-5. mars), for ungdomsbedrifter påmeldt konkurranser som krever dette.
Mandag 1. – fredag 5. mars:
Ungdomsbedriftene intervjues digitalt i alle priser som krever det, med unntak av «Beste ungdomsbedrift Agder» og «Beste salgsteam» hvor intervju vil bli gjennomført 25. mars.

Klokkeslett
Innhold
09:00 – 09:30: Digital Livesending
10:00 – 13:00: Intervju «Beste ungdomsbedrift Agder» eller Intervju «Beste salgsteam»*
Lunsj: Ungt Entreprenørskap Agder spanderer lunsj
14:00 – 15:00: Digital Livesending

*Påmeldte i kategori for «Beste ungdomsbedrift Agder» blir intervjuet - resterende ungdomsbedrifter blir intervjuet i kategori for «Beste salgsteam».


Vi forventer nærmere 100 ungdomsbedrifter, 500 elever og 50 lærere. Tett på 100 representanter fra lokalt arbeids- og næringsliv vil gjennom sin juryering av elevenes arbeid hylle verdiskapingen, erfaringslæringen, kreativiteten, samarbeidet og tverrfagligheten som skjer på videregående skoler i hele Agder!

Elevene har mulighet til å delta i flere konkurranser, og kanskje sikre seg «gullbillett» til NM for Ungdomsbedrifter i april.

Frist
for påmelding og innsending av konkurransemateriell er fredag 5. februar 2021.