Salgsmesse for Ungdomsbedrifter på SørlandssenteretKONKURRANSER:

Alle Ungdomsbedrifter som deltar på salgsmesse på Sørlandssenteret har mulighet til å delta i følgende konkurranser (klikk på konkurransene for å få opp konkurransekriteriene):


1. "BESTE SALGSTEAM"

2. "BESTE UTSTILLING"

PROGRAM FOR DAGEN:


09.00-10.30 Elevene kommer og forbereder bedriftens utstilling
10.30-13.00 Salg og gjennomføring av konkurransene "Beste utstilling" og "Beste salgsteam"
13.00-13.30 Elevene rydder ned utstillingen
13.40-14.00 Premieutdeling og avslutning


UTSTILLING:

Stand:

Alle ungdomsbedriftene som deltar på salgsmesse, vil få tildelt en hvit pappvegg med følgende innvendige mål: Høyde: 200cm, bredde 170cm, og dybde 75cm.


Messeutstyr:
Alt av utstyr dere trenger til utstillingen må ungdomsbedriften ta med selv, og alt som bringes med på standen, skal også tas med hjem i etterkant. Vi har fokus på bærekraft, og dere bør legge vekt på å bruke bærekraftige materialer og utstyr som kan gjenbrukes. Forsøk å skape minst mulig avfall!


Musikk:
Vi oppfordrer alle ungdomsbedriftene til å ta hensyn til standene rundt seg, og dere bør derfor også tenke på volum på evt. musikk som spilles.


Strøm:
Dersom dere har behov for strøm ber vi dere krysse av i påmeldingsskjemaet for bestilling. Vi ber om at bare de som virkelig trenger strøm, bestiller dette. Det vil være tilgang til felles ladepunkter i utstillingshallen. De som bestiller strøm til stand vil få én stikk-kontakt.


Lys:
Det er ikke lov å ha levende lys på stand. Det er eventuelt mulig å ta med batteridrevet lysslynge e.l. dersom dere ønsker ekstra lys.


PÅMELDINGSFRIST ER FREDAG 20. JANUAR

KLIKK HER FOR PÅMELDING


Sorlandetsenteret

Ue no

Er det noe du lurer på? - ta gjerne kontakt med meg!

Tharald T. Lundvall
Tharald.lundvall@ue.no
91312610