Konkurranser

"På Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter kan dere melde dere på mange ulike konkurranser. Noen krever kun at man leverer inn noe i forkant, og disse prisene vil deles ut i sosiale medier før Fylkesmesterskapet 17. mars. Andre krever at man både leverer inn noe på forhånd, og kan bli plukket ut til å delta i digitale intervjuer med juryen i uke 9. Disse prisene deles ut under sendingen 17. mars. Dessuten er det noen priser som gir en "Gullbillett" til NM for ungdomsbedrifter 2022. Her på denne siden finner dere alt dere trenger å vite før dere melder dere på! 🤓"
Tharald Torset Lundvall, Rådgiver, Ungt Entreprenørskap Agder

Forhåndsjuryerte konkurranser:

Disse konkurransene krever kun at ungdomsbedriften leverer inn et skriftlig konkurransebidrag, og vil deles ut i Ungt Entreprenørskap Agders sosiale mediekanaler på Facebook, Instagram og LinkedIn før sendingen av Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 17. mars.


Klikk på navnet på konkurransene under for å se konkurransekriteriene:

1. Beste logo
2. Beste reklamefilm

3. Beste kundeopplevelse på nett

4. Beste markedsføring

5. Beste forretningsmodell/forretningsplan

6. Beste regnskap
7. Beste læringsprosess

Konkurranser som også krever digitalt intervju med juryen i uke 9:

Disse konkurransene krever at ungdomsbedriften leverer inn et skriftlig konkurransebidrag, men kan også bli plukket ut til et digitalt intervju med juryen i uke 9. Disse konkurransene deles ut i forb. med sendingen av Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 17. mars.


Klikk på navnet på konkurransene under for å se konkurransekriteriene:

8. Innovasjonsprisen 🏆
9. Beste yrkesfaglige bedrift 🏆

10. Beste samarbeid med næringslivet 🏆

11. Jord-fjord-bord prisen

12. Beste sosiale entreprenør

13. Størst verdiskapingspotensial

14. Beste HR-bedrift

15. Bærekraftprisen 🏆

16. Beste ungdomsbedrift 🏆

Årets entreprenørskapslærer:

Vi har også en helt egen pris for å hedre alle de flinke lærerne som bruker ungdomsbedrift som metode i sin undervisning! Her har dere mulighet til å argumentere for hvorfor akkurat DIN lærer fortjener å vinne prisen "Årets entreprenørskapslærer"!


klikk på navnet på konkurransen under for å lese mer:

17. Årets entreprenørskapslærer

Gullbilletter!??

Som dere ser er det noen konkurranser som har dette symbolet "🏆" i navnet. Det betyr at dersom dere vinner 1. plass i denne konkurransen får dere en "Gullbillett" til NM for ungdomsbedrifter 2022. NM arrangeres i april, og dere vil her få mulighet til å møte ungdomsbedrifter fra hele landet, og konkurrere om bli Norges beste ungdomsbedrift!


MEN.... I tillegg er det en liten joker. Vi deler ut en ekstra "Gullbillett" til en ungdomsbedrift som har utmerket seg på en eller annen måte. Det betyr med andre ord, at her er det mulighet for alle!