Junior-Entreprenøren 2015 ble en suksess!

Rogaland · 2 juni 2015

Junior-Entreprenøren 2015 ble en suksess!

Different EB fra Tastaveden ungdomsskole - Vinner av beste produkt/tjeneste

Unge entreprenører og SKAPERGLEDE på Metropolis! 2. juni arrangerte Ungt Entreprenørskap Rogaland «Junior-Entreprenøren» for tredje gang med rekordmange deltakere.

Junior-Entreprenøren 2015 ble i år arrangert på Metropolis i Stavanger og med 45 påmeldte elevbedrifter fra ungdomsskoler i regionen. Det dårlige juni-været satte ingen stopper for smittende SKAPERGLEDE blant utstillerne. Rundt 135 elever fra Stavanger kommune, Time kommune, Klepp kommune, Sandnes kommune og Egersund kommune stilte ut sine elevbedrifter og konkurrerte i fire ulike konkurranser.

Konkurransene på Junior-Entreprenøren var beste utstilling, beste produkt/tjeneste, beste salgsteam og beste logo. Bidragene ble juryert av Synnøve Hellestø Ramslie fra Skagen Fondene, Kenneth Solvik fra Data Design System, John Henry Årthun fra Manpower, Anna Khomeriki fra Jæren Produktutvikling, Brit Astrid Grønning og Vibecke Lykke Olsen fra Ungt Entreprenørskap Rogaland. I tillegg stilte Citrabox UB og Zona Design UB, to ungdomsbedrifter fra videregående skole, som jury i hver sin konkurranse. Sparebankstiftelsen SR-Bank bidro med økonomisk støtte til arrangementet.

Juryene hadde en vanskelig jobb med å kåre vinnere, men til slutt ble de utdelt sjekker til de beste i hver sine konkurranser.

Beste logo:

Jury: Citrabox UB - Vågen videregående skole

3. plass - Brownie Boy EB - Frøyland ungdomsskule

2. plass - Såpeboblene EB - Smiodden ungdomsskole

1. plass - Oliwias perle EB - Frøyland ungdomsskule
Om vinneren sier juryen: Fin kobling til bedriftens virksomhet. Fonten står godt i samspill med logo. Logoen fungerer svært bra i svart/hvitt. Man får godt inntrykk av at dette er en logo. Kjempefin og enkel illustrasjon.

Beste salgsteam:

Jury: John Henry Årthun - Manpower AS, Anna Khomeriki - Jæren produktutvikling, Brit Astrid Grønning - UE-Rogaland

3. plass - Småbakerne EB - Hinna ungdomsskole

2. plass - Jærsmykkene EB - Bryne ungdomsskole

1. plass - To be or not to be EB - Bryne ungdomsskole

Om vinneren sier juryen: Bedriften har en stor evne til å skape begeistring for produkt og har en god fordeling av oppgaver. Bedriftens ansatte forteller om sine ting hver for seg. God presentasjon. Alle visste hvem som skulle si hva. Godt teamarbeid. Gladet og sprudlende.

Beste utstilling:

Jury: Zona design UB - Vågen videregående skole

3. plass - Stitch it up EB - Bryne ungdomsskole

2. plass - Bestemors søtsaker EB - Giske ungdomsskole

1. plass - Rainproof EB - Smiodden ungdomsskole

Om vinneren sier juryen: Konseptet deres kommer tydelig fram med bruk av farger og elementer. Blåfargen blir aktivt brukt, som gjør at det blir et helhetlig uttrykk. Produktene blir fremstilt på en god og oversiktlig måte med bruk av podie, som tar opp bedriftens farger. Veldig bra utført!

Beste produkt/tjeneste:

Jury: Synnøve Hellestø Ramslie - Skagen Fondene, Kenneth Solvik - Data Design System, Vibecke Lykke Olsen fra UE-Rogaland

3. plass - Shine and resist EB - Smiodden ungdomsskole

2. plass - Be sweet EB - Frøyland ungdomsskule

1. plass - Different EB - Tastaveden ungdomsskole

Om vinneren sier juryen: Bedriften har god kvalitet og er gjennomførte. Krevende. "Noe" nytenkende og nyskapende. Et endelig og ferdig produkt med egen portal for bestilling. Produktet har stort omfang, og henvender seg til et internasjonalt marked. Lytt og bestill da de er leverandør av reklamemusikk!

Vi gratulerer alle vinnerne og takker for denne gang.

Se flere bilder fra arrangementet på våre facebooksider.

Kontakt: Vibecke Lykke Olsen, daglig leder Ungt Entreprenørskap Rogaland, mobil 98116330