Samarbeidspartnere

Barco

Barco er et europeisk selskap som utvikler, produserer og selger projektorer med unike egenskaper og med høy lønnsomhet. 

ATEA

ATEA er Nordens største IT infrastruktur spesialist og integrator, med 6.000 ansatte i Norden og Baltikum hvorav 1.700 i Norge.

Bedriften leverer varer, tjenester og rådgiving innenfor de 4 hovedområdene: Klient, Datasenter, Samhandling og Kommunikasjon

ATEA satser tungt på skole og har blant annet opprettet et eget Nasjonalt skoleteam som kun jobber med undervisning, fra barnehage opp til universitet/høgskole.

TTC Norge

TTC Norge ble etablert 1966 på Slitu i Eidsberg kommune. Produksjonsfasilitetene ligger like inntil E-18 ca. 60 km fra Oslo. Vår spesialkompetanse benyttes i hovedsak til å omsette våre kunders varme og kjøletekniske behov til varmevekslere som er spesielt tilpasset den enkelte installasjon. Vi utvikler, produserer og leverer til ulike industrielle nisjer hvor olje og energi sektoren er vårt viktigste marked. TTC Norge AS er i dag en del av det svenske konsernet G & L Beijer AB.

RIF Østfold

Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) i Østfold er en samarbeidspartner til Ungt Entreprenørskap Østfold. 

RIF samler kunnskapsbedrifter som planlegger, leder og gir råd i byggingen av morgendagens Norge. Deres medlemmer utgjør over ¾ av den norske rådgiverbransjen, har 11 500 ansatte og omsetter for omlag 15 milliarder kroner i året. Gjennom samarbeidet med Ungt Entreprenørskap Østfold bidrar de til en bedre utdanning ved å dele sin fagkunnskap til elever.