Seminar for entreprenørskapslærere

Østfold · 23.mai - 24.mai 2019

Inspirasjon og påfyll! 

Ungt Entreprenørskap har gleden av å invitere til seminar for entreprenørskapslærere på Laholmen Hotel i Strømstad. Dette er et seminar for deg som er interessert i entreprenørskap i utdanningen, og som ønsker påfyll, inspirasjon og nettverk for et nytt entreprenørskapsår!

Torsdag 23. mai 

1130-1230 Lunsj 

1230-1430 
Ingebrigt Steen Jensen 
Med tittelen “Hva kan vi lære av de beste” forteller Ingebrigt om fellestrekkene ved verdens fremste virksomheter, og hvordan disse kan anvendes av oss alle. Foredraget er fullt av konkrete eksempler fra både store og små virksomheter, offentlige og private, store og små, etablerte og nye, særlig fra Norge. Foredraget bør være relevant for lærere og morsomt for alle. Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. 

1430-1600 
Samuel Massie 
Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys. Først da moren gikk bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord, ble livet hans snudd opp ned. Et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til forandring. 

1900 Middag 
 

Fredag 24. mai 

0900-1300 
Matthew Lynch 
Design Thinking - Train the trainers 
En praktisk workshop i å undervise i entreprenørskap. Workshopen vil ha fokus på praktisk, brukerorientert og prototypedrevet innovasjonsmetodikk. Gjennom dagen tar vi pauser for å reflektere over hva som kjennetegner bra undervisning, hvordan vi kan skape elevengasjement og hvordan vi kan lære av hverandre. Vi kommer til å bruke deltakernes erfaring for å skape innsikt i hva som kan anvendes i den daglige undervisningen, i tillegg til erfaringsdeling. 

1300 Lunsj og vel hjem 

Laholmen

Hotell Scandic Laholmen har en flott beliggenhet midt i Strømstad sentrum med fantastisk utsikt over Kosterfjorden.

Mer info om hotellet finner du på  http://www.laholmen.se/