KURSUKA: HR- og personalledelse (vgs)

Oslo · 15.oktober 2019

I samarbeid med Høyskolen Kristiania arrangerer vi kurs i HR- og personalledelse for ungdomsbedrifter og deres personalsjefer. 

Kurs 1: kl. 08.15-11.00
Kurs 2: kl. 11.45-14.30

Rom: A2-03 - NB! Oppmøte 10 minutter før i resepsjonen. Dere vil bli hentet der.
Inngang i Kirkegata 24

Om kurset: 
Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Når vi har motiverte, engasjerte medarbeidere som har den riktige kompetansen og er flinke i jobben sin, så får vi også en god bedrift. Kurset innledes med å se på hva som skal til for at bedrifter kan utvikle gode medarbeidere, ledere og team. Vi tar også for oss hvordan vi henter inn/rekrutterer de riktige menneskene. Vi skal snakke om kultur, relasjoner og konflikt. Vi skal jobbe med eksempler fra kjente norske bedrifter. Med utgangspunkt i det som kan være viktig når ungdomsbedriften skal fungere best mulig, jobber vi i grupper og diskuterer i plenum. Etter kurset skal ungdomsbedriften kunne jobbe bedre med å lede og utvikle egen organisasjon.

andreasthon

Om kursholder:
Andreas Thon er Høyskolelektor ved studiet Bachelor i HR og personalledelse og har studert 1. år Strategisk HR, 2. år i praksis, og 3 år i rekruttering og bacheloroppgaver. Han holder også kurs i bedrifter. Han har 15 års erfaring fra Forsvaret, jobbet med HR i Ernst&Young og jobbet som konsulent. Andreas har jobbet med HR internasjonalt i Europa og Midt-Østen.

 

Høyskolen Kristiania_sort_cmyk

Frist for påmelding tirsdag 8. oktober kl. 23.55!