Fylkesmessa for ungdoms- og studentbedrifter 2017

Oppland · 14.mars 2017

Bilde til nettside v2

I samarbeid med:

rgb_SB1_Gudbrandsdal_verti_pos

 

ofk_sidestilt_farge

Følg arrangementet på Facebook

Fylkesmessa 2017 arrangeres på Høgskolen i Innlandet, campus Lillehammer, tirsdag 14. mars.

Program

0930-1045   Rigging av stand
1100-1200   Åpning og utdeling av priser
i forhåndsbedømte kategorier
1200-1500   Åpen messe. Bedriftene står på stand
og får besøk av publikum og jury.
1500-1600   Rydding av standområdet + enkel servering
1600-1730   Prisutdeling
     

Den offisielle åpningen vil bli foretatt av leder for opplæring og kultur i Oppland fylkeskommune

Anne Marte Kolbjørnshus  

Anne Marte Kolbjørnshus

     

Årets konferansier er student på Høgskolen i Innlandet og leder for studentorganisasjonen Start Lillehammer

Julie Bjørgen Sandvik  

Julie Bjørgen Sandvik

     

Konkurransekriteriene for ungdomsbedrifter kan lastes ned her: 

Konkurransekriteriene for studentbedrifter kan lastes ned her:

Nytt av året:

- Beste markedsføring og Beste kundeopplevelse på nett slås sammen til én kategori

- Vi introduserer en ny kategori: Bærekraftprisen

- Innovasjonsprisen, Beste sosiale entreprenør og Bærekraftprisen blir felles konkurranser for ungdoms- og studentbedrifter

- I tillegg til Beste ungdomsbedrift skal også Beste studentbedrift kåres

Ungdomsbedriftene kan delta i følgende konkurranser:

Beste forretningsplan/-modell
Beste markedsføring
Beste reklamefilm
Beste logo
Innovasjonsprisen
Gastronomiprisen
Bærekraftprisen
Beste yrkesfaglige bedrift
Beste sosiale entreprenør
Beste utstilling
Beste salgsteam
Beste IA-bedrift
Spleiselagets regnskapspris
Beste ungdomsbedrift

Studentbedriftene kan delta i følgende konkurranser:

Beste studentbedrift
Innovasjonsprisen
Beste sosiale entreprenør
Bærekraftprisen

Ungdomsbedrifter som deltar på Fylkesmessa 2017

Skole Navn på UB Forretningsidé
Dokka vgs Landsbysmia UB Produksjon og salg av egendesignede metallprodukter til privatpersoner i Land. Vi tar også på oss spesialoppdrag på bestilling.
Dokka vgs LAND SKILT UB Husnummer med lys.
Dokka vgs Lys i glass UB Lys i glass.
Gausdal vgs Russeavdelingen UB Russeavdelingen UB tilbyr medietjenester til russegrupper og privatpersoner som ønsker medieprodukter til en rimelig penge. Vi tilbyr grafisk design, logo, musikk, audio spektrum og klær.  Vi er en dyktig gjeng som går medier og kommunikasjon ved Gausdal videregående skole. Vi vil gjøre alt for å løse kundenes behov.
Gausdal vgs Piksel Media UB Piksel Media UB er en mediebedrift. Vi produserer alt innenfor film, foto og grafisk design. Vi består av syv engasjerte elever som alle interesserer seg for media, og tjenestene våre er rimelige og av høy kvalitet. Målgruppen vår er hovedsaklig mindre bedrifter, men vi tilbyr også tjenestene våre for privatpersoner.
Gausdal vgs Conic Media UB Vi i Conic Media UB tilbyr mediebaserte tjenester for de som skulle være interesserte i alt fra grafisk design, foto og film. 
Gausdal vgs Esport Labs UB Å opprette en bedrift som assisterer videregående skoler, folkehøyskoler og ungdomsskoler med å opprette og drifte esport-linjer. Ved å gjøre denne prosessen enklere håper vi at flere skoler vil starte slike linjer, og på den måten fremme esport som en idrett. 
Gausdal vgs Hjemme Interiør Vi har et samarbeid med Japan photo hvor vi får 20% av hvert kjøp vi gjennomfører. Dette gjør slik at vi får 10% av prisen og kunden får 10% på sitt kjøp.  Gjennom Japan Photo selger vi puter, lerret og mye annet som har med bildetrykk å gjøre. 
Gausdal vgs Alfa Medier UB Vi tilbyr kvalitetssikrede medietjenester av typen foto, film, webdesign og grafisk produksjon. Forbrukerne trenger et tilbud av medietjenester som er billige og holder et høyt nivå. Nyoppstartede bedrifter har behov for en god grafisk profil eller en logo, og vi kan tilby dem dette til en lavere pris enn konkurrentene. 
Gausdal vgs Swosh UB Ideen er å selge et produkt som skal gjøre hverdagen enklere. Det er et praktisk emballasjeprodukt som kan brukes til å oppbevare såpe i når en har behov for å dusje utenfor hjemmet. Hovedpoenget er at den kan gjenbrukes, og er miljøvennlig.
Gausdal vgs Care UB I samarbeid med Mental Helse Ungdom selger bedriften vår armbånd. Alt vårt overskudd går til organisasjonen og deres arbeid for å fjerne tabu rundt psykiske lidelser. Armbåndene har et enkelt design hvor slagordet til MHU kommer tydelig frem.
Gausdal vgs Mynte Medier UB Mynte Medier er en ungdomsbedrift som utvikler medieprodukter. Vi tilbyr medietjenester til privatpersoner og  bedrifter.
Gausdal vgs Beehive Media UB Bedriften består av syv elever fra medier og kommunikasjon ved Gausdal videregående skole, Pierre de Coubertin. Vi tilbyr medietjenester til bedrifter og enkeltpersoner som for eksempel trenger hjelp med: filmproduksjon, fotografering, design og webdesign. Vi kan garantere gode priser og god kvalitet med kreative løsninger.
Gjøvik vgs Simply Spoon UB Vi ønsker å gjøre hverdagen lettere ved å lage en skje som har en slikkepott-tupp. Skjeen vår skal hjelpe folk med å skrape skålen/tallerkenen skinnende ren og vi vet av egen erfaring hvor irriterende det er når du ikke får opp alle restene fra skålen/tallerkenen.
Gjøvik vgs Smakfullt UB Smakfullt UB er en ungdomsbedrift fra Gjøvik. Vi har entreprenørskapsfaget ved Gjøvik videregående skole.  Vi tilbyr en matkasse med ulike lokale matvarer til befolkningen i vårt distrikt. Kassen kan kjøpes til eget bruk eller som en gave til de som allerede har alt de trenger.
Gjøvik vgs PUREbeauty UB Pure Beauty UB tilbyr ulike behandlinger som har fokus på skjønnhet og velvære. Vi har valgt å ikke spesifisere alder eller kjønn, da vi ønsker alle velkommen. Vi tilbyr ulike ansikt- og kroppsbehandlinger som vi håper faller i smak hos kunden. 
Gjøvik vgs DriveU UB  DriveU UB skal utvikle en samkjørings-app. Vi setter fokus på den miljøproblematikken og vil skape en bevisstgjøring hos folk om at de faktisk kan gjøre en forskjell ved enkle tiltak. 
Gjøvik vgs AquaRose UB Vi i AquaRose UB driver en hudpleiesalong der vi vil fokusere på kundens hjemmebehandling, veiledning og salg i form av kursvirksomhet.  
Lillehammer vgs Pokemon Go Ladestasjon UB Vi tilbyr ladestasjon, ved salg av kaker og teamklær sentralt i Lillehammer. Til deg som er en aktiv Pokemon Go spiller. Lei av å gå tom for strøm på mobilen, savner teamspirit blant teamene eller kanskje bare har lyst på en godbit.
Lillehammer vgs Tørr og varm UB Vi selger en fora keep/poncho til kvinner i Lillehammer som trenger å holde seg tørr og varm på 17.mai eller andre festanledninger. For at den ikke skal bli for varm kan man ta ut foret, det er også mulighet for å ta ut en hette under kragen. 
Lillehammer vgs Soda Slammer UB Soda Slammer gir deg muligheten til å drikke samtidig som du kan gjøre  andre ting. Er perfekt for deg som ikke gidder å holde drikken mens du  drikker, eller hvis du har andre ting du skulle ha gjort, mens du også  er tørst. 
Raufoss vgs Quick&Easy UB Vår applikasjon skal hjelpe studenter med å finne inspirasjon til å få et godt og mer variert kosthold. Vår målgruppe har et stramt budsjett og derfor har vi fokusert på at våre oppskrifter skal være billige, enkle og raske. Vi i har som mål at det skal kastes mindre mat. 
Raufoss vgs Korka UB Korka UB utvikler en kork/lufteventil til drikkekartonger som løser problemet med søl.
Raufoss vgs Carry It UB Carry it UB selger BH med lomme til oppbevaring av små ting, som f.eks. mobil, bankkort og nøkler. Vi som bedrift ønsker å gjøre hverdagen enklere for kvinner de gangene de ikke har veske eller lommer til å oppbevare tingene i. 
Valdres vgs Ung i Valdres UB Vi samarbeider med Ung i Valdres. Det vi gjør er å promotere og markedsføre aktivitetene de tilbyr for at flest mulig av elevene blir med. Vi prøver også å gjøre slik at Ung i Valdres går mer enn bare akkurat rundt. Vi vil gi dem et overskudd. 
Valdres vgs Track'N Find UB Selge små GPSer som du kan feste på ting slik at du finner dem igjen når du trenger det. 
Valdres vgs Grepa Fin UB Vi har laget en lokal kalender som det er fine naturbilder fra Valdres som representerer hver måned. Vi har også skrevet inn ulike arrangement som skjer her. 
Valdres vgs Space Pegs UB Vårt produkt er en knaggrekker for yttertøy. Knaggene går på en vannrett skinne som gjør at de kan flyttes på, ettersom hva behovet er. Produktet kan løse et plassproblem, og gjøre hverdagen lettere. Produktet er unikt- det er annerledes enn noe som eksisterer på markedet, dette er en ny idé.
Valdres vgs NeedIT UB Vi selger pouches til å ha kort i, små powerbanks og komplette powerbanklommebøker med et smart, stilig og kompakt design.
Vinstra vgs Eventa UB Vi i Eventa UB produserer ulike typer "event" med kulturelt innhold for lokale kulturinteresserte i Midtdalen. 
Vinstra vgs Tre blad Vår UB heter tre blad, fordi vi har mål om å utvikle en brødkniv/fruktkniv med tre blad. I bedriften er vi tre ansatte som alle er elever som går entreprenørskap på Vinstra Videregående skole.  
Vinstra vgs SlipNot UB Vi har kommet opp med et produkt som skal hjelpe med å hindre at stropper på vesker, bagger etc. skal falle/skli av skulderen. Dette produktet er rettet mot skoleelever, jegere, forretningsmennesker.
Vinstra vgs KitchenWare UB Kitchenware UB skal videreselge enkle og praktiske kjøkkenprodukt for å lette hverdagen til de som bruker tid på kjøkkenet.
Vinstra vgs Stødig UB Stødig UB tilbyr en bøyelig plastplate til å sette i søppelsekken, for å holde den oppreist og stødig. Plastplaten gjør jobben lettere for folk med hage eller gård.
Vinstra vgs Serin UB  Spreie glede gjennom dans! 
Vinstra vgs Symre UB Vi i Symre UB vil spille et tilrettelagt repertoar i sjangeren folkrock. Vi kan tilby underholdning til forskjellige anledninger og arrangementer i Gudbrandsdalen, alt fra konferanser og møter, til festivaler og større tilstelninger. 
Vinstra vgs ØstLAN UB Arrangere et LAN party for ungdommen i lokalmiljøet og utover hele Østlandet.
Vinstra vgs RepIT UB Reparasjon av datamaskin og telefon, IT tjenester, kursforedrag for unge og eldre.

Påmeldte studentbedrifter til Fylkesmessa 2017

Utdanningsinstitusjon Navn på SB Forretningsidé
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer Husrom SB Tilby økonomisk vanskeligstilte bopel i ferieperioder når studenter selv ikke benytter seg av sin studentbolig. 
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer Attending SB Skape et bindeledd mellom bedrifter og samfunnet gjennom arrangementer, slik at en allerede eksisterende markedsføringsutgift kan gagne flere parter i større grad.
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer MeMute SB Et produkt som gjør at forretningsmennesker kan utføre private samtaler i det offentlige rom. Produktet skal gjøre at brukerens stemme blir redusert og uforståeliggjort for omgivelsene, i tillegg skal støy fra omverdenen dempes. Vårt produkt er unikt ved at det utfyller et behov som ikke er dekket per dags dato.
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer remHIT SB Forretningsideen til remHIT SB er å utvikle en app som inneholder informasjon samlet på et sted, som befolkningen i Norge har behov for, for å inkludere seg i idretten. Informasjon om type aktivitet, treningstidspunkt, sted og hvilken aldersgruppe. Slik vil vi bidra til idrettsdeltakelse og fremme de tilbud som eksisterer. 
Høgskolen i Innlandet - Lillehammer Ulvund & Fossland SB Tjenesten skal forenkle og effektivisere bestillingsprosessen til restauranter, ved å forkorte leddet mellom kjøkken og kunde. Vi skal utvikle en tjeneste for å bestille mat. Tjenesten vil utnytte seg av QR teknologien. Kunden skanner QR koden for å bestille og betale direkte på mobilen. Meny kan endres enkelt og kostnadseffektivt.
SmartTech SB NTNU i Gjøvik Utvikling av IoT-løsninger til private og næringslivet. Ideen er å automatisere/monitorere søppelhåndtering og containere med trådløs kommunikasjonsteknologi både i den private og offentlige sektor.

Ungdomsbedriftene skal ha sine utstillinger i Glassgården. Studentbedriftene skal ha pitching og mini-stands i Switch. Åpning, premieutdeling og presentasjoner Beste UB skjer i Aud. A. Jurymøtet holdes i klasserom V-21.

Informasjonen om stands/utstilling gjelder kun for ungdomsbedrifter.

Registrering

Alle ungdomsbedrifter skal registrere seg før opprigging av stand. Dette gjøres ved ankomst ved UEs infoskranke.

Parkering

Vær oppmerksom på at det ofte er mangel på parkeringsplasser ved høgskolen. Det er ekstra parkeringsplasser ved Fakkelgården (fortsett bakken videre nedover fra høgskolen). Ved Fakkelgården er det også mulig å parkere busser, dersom det er ledig. Det er ikke mulig å reservere plasser. Bussene kan stoppe for av- og pålessing ved høgskolens hovedinngang. 

Rigging av stand

Det er ingen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deltakerne under messa. Alt ungdomsbedriften trenger til rigging av stand må tas med. Dette gjelder eksempelvis saks, tråd, teip, og lignende. Det vil heller ikke finnes bord og stoler til utlån. Dette må eventuelt medbringes.
NB! Standen må være ferdig rigget før åpningen.

Avfall

Alt avfall skal enten tas med eller ryddes i søppelsekker før dere forlater messa. Det vil være søppelsekker tilgjengelig i messeområdet.

Beskrivelse av messeveggene

Utstillingsveggene er faste og skal brukes flere år. Derfor er det regler om hva som er aktuelt å bruke på dem. Dette må alle forholde seg til. 

Veggene er hvitmalte sponplater, som er hengslet sammen. Veggelementene er selvbærende. De plasseres i 90°C-vinkel. Høyden er 2,0 m og bredden på sideveggene er 1,16 m. Tykkelsen på veggene er 12-25 mm.

Det er ikke tillatt å bruke skruer eller spiker i veggene. Det er heller ikke tillatt å benytte sterk tape som fjerner malingen når man fjerner tapen. Vanlig tape er ok.

Det er mulig å lage en list til å legge på toppen av veggen. 
Ta for eksempel en list som er så tykk at dere kan lage et spor i den. Denne listen kan legges ned på toppen av veggen, og dere kan spikre eller tape med sterk tape på denne. Listen skal etter endt utstilling tas ned igjen (altså ikke spikres fast) og tas med av ungdomsbedriften.

NB! For de bedrifter som kvalifiserer seg til NM gjelder andre regler og mål for utforming av stand.

Dette er veggplassen hver UB har til disposisjon:

messevegger

 

Mat

Elevene må selv ta med lunsj, eller eventuelt kjøpe på høgskolens kantine.

Det serveres mat til alle deltakende elever og studenter i forkant av premieutdelingen.
NB! Det er ikke lov å ta med mat inn i Aud A.

Internett og strøm

Det vil være mulighet for strømtilkobling på hver stand. Høgskolen har åpent gjestenett som kan brukes.

Konkurranser

Alle ungdomsbedrifter som deltar på messedagen, er automatisk med i konkurransene Beste utstilling og Beste salgsteam. Deltakelse i øvrige kategorier ut fra påmelding. Alle studentbedriftene deltar i Beste studentbedrift. I tillegg kan de melde seg på i Innovasjonsprisen, Bærekraftprisen og Beste sosiale entreprenør. Disse tre kategoriene er felles for ungdomsbedrifter og studentbedrifter.
 

Opprydding på messa

Når messa er slutt skal standene rigges ned.

Dette innebærer:

1.    Ta bort alt som dere har påført veggene.

2.    All søppel skal enten tas med eller kastes i søppelsekk. Standen skal være ren når dere drar.

3.    Veggen skal dere la stå. UE organiserer bæring.

Uten gode samarbeidspartnere hadde det ikke vært mulig å arrangere Fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Årets hovedsamarbeidspartnere er Sparebank1 Gudbrandsdal og Oppland fylkeskommune.

rgb_SB1_Gudbrandsdal_verti_pos

Sparebank1 Gudbrandsdal har filialer på Otta, Ringebu, Sør-Fron, Lillehammer og hovedkontor på Vinstra. Banken har totalt ca 60 ansatte og leverer produkter og tjenester innen finansiering, plassering, betalingsformidling, pensjon samt skade- og livsforsikring. Sparebank1 Gudbrandsdal støtter hvert år hundrevis av lokale prosjekter og initiativ, der motivasjonen er å skape trivsel og utvikling.

Les mer om Sparebank1 Gudbrandsdal.

ofk_sidestilt_farge

Oppland fylkeskommune har i mange år vært en hovedsamarbeidspartner for Ungt Entreprenørskap Oppland. I tillegg til å bidra finansielt, bidrar fylkeskommunen på mange ulike måter inn i gjennomføringen av UEs aktiviteter.

Les mer om Oppland fylkeskommune

Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom skole/utdanning og arbeids-/næringsliv. En rekke lokale virksomheter støtter UEs arbeid med ung skaperkraft ved å finansiere priser på fylkesmessa og/eller stille som jurymedlemmer. 

Under følger en oversikt over priseiere og jurymedlemmer i de ulike kategoriene. 

Beste forretningsplan/-modell

 
I samarbeid med:

rgb_SpareBank1_pos

 
Jurymedlemmer:  
Truls Bjelke Sparebank1 Gudbrandsdal
Elisabeth Haakenstad Sparebank1 Ringerike Hadeland
Bente Marie Hoseth Sparebanken Hedmark avd. Gjøvik
   

Beste markedsføring

 
Jurymedlemmer:  
Karianne Borchgrevink Valdres næringshage
Anita Koot Kreativt hjørne
Dagfinn Edvardsen Hadelandshagen
   

Beste reklamefilm

 

I samarbeid med:

Ferskvann reklamebyrå

 
Jurymedlemmer:  
Thomas Bjerke Oppland fylkeskommune (kultur)
Johan Høstmælingen Ferskvann Reklamebyrå
   

Beste logo

 
Jurymedlemmer:  
Heidi Horn Mossing  Tint Kommunikasjon
Janne Veronika Kolås Krible Design
   

Innovasjonsprisen

 

I samarbeid med:

Innovasjon Norge

 
Jurymedlemmer:  
Martin Stok Skåppå kunnskapspark
Mathias Bakke Haugen Innovasjon Norge
Mette Villand Reichelt SELL/Høgskolen i Innlandet
   

Gastronomiprisen

 

I samarbeid med:

Landbruks- og matdepartementet

 
Jurymedlem:  
Kristin Molstad Regionrådet Hadeland
   

Bærekraftprisen

 

I samarbeid med:

Hunton

 
Jurymedlemmer:  
Tore Bergsveen Hunton Fiber AS
Kristin Molstad Regionrådet Hadeland
Aud Hove Oppland fylkeskommune (komité for næring, miljø og klima)
   

Beste yrkesfaglige bedrift

 

I samarbeid med:

rgb_SB1_Gudbrandsdal_verti_pos

 
Jurymedlemmer:  
Terje Storbakken Oppland fylkeskommune (videregående opplæring)
Geir Kjærstad ASKO
Anne-Marte Kolbjørnshus Oppland fylkeskommune (komité for opplæring og kultur)
   

Beste sosiale entreprenør

 
Jurymedlemmer:  
Gunn Akerholdt Maritastiftelsen
Stig Morten Seierstad Maritastiftelsen
   

Beste utstilling

 
Jurymedlemmer:  
Truls K. Strand Maihaugen
Brooke Schjellerud Gjøvikregionen Utvikling
Mariann Bjelle Oppland fylkeskommune (kulturenheten)
Kristin Haave Regionrådet Nord-Gudbrandsdal
   

Beste salgsteam

 

I samarbeid med:

swix_logo

 
Jurymedlemmer:  
Per Willy Næsseth Norsk Flid
Johanne Knudsen UE Alumni
Gro-Eva Lyngås Owren Lillehammer Sentrum Drift
   

Beste IA-bedrift

 

I samarbeid med:

ia_logo_sentrert_bokmaal

 
Jurymedlemmer:  
Eirik Mangrud NAV Arbeidslivssenter Oppland
Bjørn Stenvold NAV Arbeidslivssenter Oppland
   

Spleiselagets regnskapspris

 

I samarbeid med:

Svart arbeid_m_www

 
Jurymedlemmer:  
Irene Dompen Skatteetaten
Kari Helene Foss Skatteetaten
Anne Lise Hesland Noren Skatteetaten
   

Beste ungdomsbedrift

 

I samarbeid med:

ofk_sidestilt_farge

 
Jurymedlemmer:  
Dag Arne Henriksen Oppland fylkeskommune (regionalenheten)
Torbjørn Haugen SWIX
Torill Bye Wilhelmsen Fjellflyt AS
Ove Sagen Samarbeid mot svart økonomi
   

Beste studentbedrift

 

I samarbeid med:

lhmrregionenfacebook1

 
Jurymedlemmer:  
Henning Holmbakken Lillehammer-regionen Vekst
Margareta Willman Eidsiva bredbånd
Vegard Hokstad Start Lillehammer

Informasjon fra Sparebank1 om mCASH

mCASH er en sikker mobilbetalingstjeneste som lar deg utføre vennebetaling, betaling i butikk og betaling på nett.

mCASH KIOSK passer perfekt til mindre bedrifter, lag og foreninger som driver kaffesalg, kiosk, arrangementer, «småskalasalg» av varer, innsamlinger og billettsalg m.m.

Last ned vedlegget - der finner dere en enkel informasjon om hvordan komme i gang.

Gå i tillegg inn på hjemmesiden til Sparebank1 Gudbrandsdal; https://www.sparebank1.no/gudbrandsdal/bedrift.html for å finne ut mer og opprette mCASH for din bedrift.

Ønsker dere å se eksempler så  finner dere mange filmer/eksempler på bruk av mCASH her:

https://www.youtube.com/results?search_query=mcash

Gå inn og registrer bedriften deres, last ned mCASH-appen, og dere er klare til Fylkesmessa!

Ønsker du mer informasjon eller bistand til å komme i gang, ta kontakt med en av disse to i SpareBank1 Gudbrandsdal:

Astrid Brandvold, 958 58 823 ( abr@s1g.no)  eller Anne Berit Solheim, 61 21 80 94 ( abs@s1g.no)

#FMoppland2017

Pressekontakter i Ungt Entreprenørskap Oppland

Inger Elin Nes Hjelle, fungerende daglig leder, tlf. 97178941

Inger Toril Holte Breien, rådgiver, tlf. 97640057 

Resultater Fylkesmessa for ungdoms- og studentbedrifter 2017

Beste ungdomsbedrift

   
1. plass Carry It UB Raufoss vgs
2. plass Korka UB Raufoss vgs
3. plass DriveU UB Gjøvik vgs
     
Beste studentbedrift    
1. plass Ulvund & Fossland SB Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
2. plass SmartTech SB NTNU i Gjøvik
     

Beste forretningsplan

   
1. plass Carry It UB Raufoss vgs
2. plass Piksel Media UB Gausdal vgs
3. plass RepIt UB Vinstra vgs
     

Beste markedsføring

   
1. plass Piksel Media UB Gausdal vgs
2. plass Care UB Gausdal vgs
3. plass DriveU UB Gjøvik vgs
     

Beste reklamefilm

   
1. plass Piksel Media UB Gausdal vgs
2. plass Mynte Medier UB Gausdal vgs
3. plass Ung i Valdres UB Valdres vgs
     

Beste logo

   
1. plass Esport labs UB Gausdal vgs
2. plass Quick & Easy UB Raufoss vgs
3. plass Mynte Medier UB Gausdal vgs
     

Innovasjonsprisen

   
1. plass Korka UB Raufoss vgs
2. plass MeMute SB Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
3. plass Simply Spoon UB Gjøvik vgs
     

Bærekraftprisen

 

   
1. plass Stødig UB Vinstra vgs
2. plass Quick & Easy UB Raufoss vgs
3. plass RepIT UB Vinstra vgs
     

Beste yrkesfaglige bedrift

   
1. plass Alfa Medier UB Gausdal vgs
2. plass Aqua Rose UB Gjøvik vgs
3. plass Piksel Media UB Gausdal vgs
     

Beste sosiale entreprenør

   
1. plass Husrom SB Høgskolen i Innlandet – Lillehammer
2. plass Attending SB Høgskolen i Innlandet - Lillehammer
3. plass Care UB Gausdal vgs
     

Beste utstilling

   
1. plass Swosh UB Gausdal vgs
2. plass Carry It UB Raufoss vgs
3. plass Mynte Medier UB Gausdal vgs
     

Beste salgsteam

   
1. plass Carry It UB Raufoss vgs
2. plass Conic Media UB Gausdal vgs
3. plass Serin UB Vinstra vgs
     

Beste IA-bedrift

   
1. plass Carry It UB Raufoss vgs
2. plass Kitchenware UB Vinstra vgs
3. plass Korka UB Raufoss vgs
     

Spleiselagets regnskapspris

   
1. plass Aqua Rose UB Gjøvik vgs
2. plass Korka UB Raufoss vgs
3. plass Tre blad UB Vinstra vgs