VEST-AGDER: Coffee Bags UB

VEST-AGDER: Coffee Bags UB

Fra venstre: Katrine Rafoss, Anja Moen, Janne Tesdal Olsen, Charlotte Duås Sigbjørnsen, Birgitte Tonstad Nilsen og Lena Midtbø

  
  

Forretningsidé:   Ved å selge Coffee Bags skal vi tilfredsstille alle kaffeelskere i distriktet sitt behov for en enkel men god kopp kaffe!
Lokale priser:                          Beste Ungdomsbedrift, Beste matopplevelse, Beste innovative produkt, Beste regnskap (2.plass), Beste HR-bedrift (2.plass) og Beste markedsføring (2.plass)
Følg oss:   Facebook 
Studiested:   Lister videregående skole, avd. Flekkefjord, studiespesialisering og påbygg til generell studiekompetanse
Kontakt:   Charlotte Duås Sigbjørnsen, charlotte_sigbjornsen@hotmail.no, mobil 476 18 938

  

«NM blir en opplevelse for livet! Vi gleder oss veldig»

 

Vi startet bedriften vår i oktober, etter litt idémyldring kom vi frem til at vi skulle produsere Coffee Bags.  Produktet vårt er teposer fylt med kaffe. Man kan dermed trekke kaffe like lett som man kan lage seg en varm kopp med te. Det tar i utgangspunktet lang tid å lage kaffe, og man må i tillegg ha en kaffetrakter tilgjengelig. Dette trenger man derimot ikke med produktet vårt. Alt du trenger er litt varmt vann og en Coffee Bag.  

  

Jurybegrunnelse - Vest-Agders beste Ungdomsbedrift 2015: 
De var de beste på intervju og på scenepresentasjon, samtidig som de leverer solid stand og en delårsrapport med sterkt fokus på IA. De er godt drevet, og har gjort en veldig god jobb med markedsføring. Coffee Bags UB er Vest-Agders beste Ungdomsbedrift.