OSLO: Sticky Headphones UB

OSLO: Sticky Headphones UB

Foto: Kaja Nyland/UE Oslo

  

Studiested:   Oslo Handelsgymnasium, Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1
Forretningsidé:   Sticky Headphones UB tilbyr et produkt som skal skape treningsflyt for alle treningsinteresserte som bruker ørepropper/høretelefoner. Produktet består av en sterk magnet som vil holde styr på øretelefonledninger til enhver bekledning
Lokale priser:                          Beste Ungdomsbedrift, Beste forretningsplan (2. Plass), Beste selgerteam (2.plass)
Følg oss:   Nettside -  Facebook - Instagram: stickyheadphones_UB 
Kontakt:   Erlend Kveim Bøe, erlendkboe@gmail.com, mobil 951 97 337

  

 «Vi har jobbet knallhardt og vært ambisiøse hele veien ! Fra dag en var målet vårt å vinne Beste UB i fylkesmesterskapet i Oslo og dermed kvalifisere oss til NM.  Nå som vi har kommet dit, er målet vårt naturligvis å vinne Beste UB i Norgesmesterskapet!»

 

I starten av entreprenørskapsåret 2014/2015 ønsket vi å produsere et produkt som kunne ha kontroll på ledningen til øreproppene, slik at de ikke falt ut av øret. Derfor kom vi opp med en idé som skulle løse dette problemet. Da vi gikk dypere inn på markedet, fant vi en bedrift som bar navnet Klingg, som hadde en tilsvarende ide. Vi valgte å kontakte Klingg, og vi er nå deres eneste samarbeidspartner i Norge, med en enerettsavtale på salg av deres produkt. Vi har solgt en rekke produkter til forbrukermarkedet og våre Klingg har blitt en enorm suksess. For øyeblikket jobber vi intenst med å etablere gode avtaler innenfor de mest aktuelle segmentene innenfor bedriftsmarkedet.